В петък, 24 май, ще станем свидетели на секстил между Юпитер и Нептун. Това е астрологичен аспект, който се случва веднъж на всеки девет години и се счита за късмет. Обещава вдъхновение и творчески успех, особено на мечтателни, хармонични и нежни хора. Творческите срещи, посещенията на театър и всякакъв вид представления ще бъдат страхотни. Можете да планирате пътуване до музей или художествена галерия. През този период е важно да се вслушвате в себе си, да се доверявате на интуицията си и да проявявате състрадание и грижа към близките си. Идеално време за медитация и други практики, които ви помагат да намерите правилното мислене, за да подобрите живота си.

https://youtu.be/0awTHGuMNJE

Овен , днес не е изключена промяна в настроението, планетите препоръчват да изразходвате цялата си енергия за физическа работа или шокови тренировки във фитнеса.

Телец , ще имате възможност да покажете своите таланти – използвайте я на 100%. Особено ценно ще бъде умението ви да запазите спокойствие във всяка ситуация.

Близнаци , ако партньорът ви ви разстрои днес, не бързайте да прощавате всичко. Понякога е важно да предадете това, което не ви харесва – и днес е моментът да го направите.

Рак , не си отказвайте спонтанна покупка – тя ще донесе повече ползи, отколкото очаквате, и ще ви развесели за целия ден. Не пестете пари за себе си днес.

Лъв , не се страхувайте да поемете инициативата, ще бъде оценена. Очаква ви бонус или кариерно израстване, както и уважението на околните.

Дева , чудесен ден за отправяне на искания към ръководството, но не бъдете прекалено настоятелни и откровени, в противен случай ще изплашите късмета си.

Везни , може да възникне двойна ситуация, която в крайна сметка трябва да бъде приведена към общ знаменател. Не допускайте недоразумения този петък.

Скорпион , в този ден е по-добре да отхвърлите всички предложения, които ви идват. Така или иначе нищо добро няма да излезе от тях, най-малкото ще загубите време.

Стрелец , не бива да смущавате ръководството с посещението си днес, нищо полезно няма да излезе от общуването с началниците ви! По-добре поговорете задушевно с колеги и приятели.

Козирог , опитайте се днес да не планирате официални срещи или важни дела, чието изпълнение изисква изключителна концентрация. Днес не е най-продуктивният ден за вас.

Водолей , избягвайте пазаруването днес, в противен случай може да похарчите много повече, отколкото сте очаквали. Сега повече от всякога искате да се поглезите, но намерете други начини.

Риби , този петък можете да поемете големи рискове; мащабът на бонусите, които ще получите в крайна сметка, ще зависи от вашата решителност. Защото звездите няма да ви подведат.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST


  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА