На 11 септември, около 16:30 часа, е извършена проверка на частен имот на територията на с. Септемврийци, обитаван от 39-годишен мъж. В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа.

На 12 септември, около 06:25 часа, е получено съобщение за умишлено увреден игрален автомат в игрална зала на територията на град Каварна. Установен е извършителят на деянието – 36-годишен мъж.

На 13 септември, около 02:50 часа, по бул. „Добруджа” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес”, управляван от 33-годишен мъж от с. Дончево. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,64 промила в издишания от водача въздух. Задържан е за срок от 24 часа.

На 13 септември, около 13:00 часа, в град Каварна е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген”, управляван от 28-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,28 промила в издишания от водача въздух. Задържан е за срок от 24 часа.

На 13 септември, около 13:00 часа, в град Добрич е извършена проверка на 28-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,20 грама, реагираща на канабис. Задържан е за срок от 24 часа.

На 13 септември, около 23:40 часа, в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди”, управляван от 43-годишен мъж. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за употребата на опиати. Задържан е за срок от 24 часа.

На 14 септември, около 00:20 часа, в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Шкода”, управляван от 34-годишен мъж от с. Победа. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за употребата на метаамфетамин. Задържан е за срок от 24 часа. НДТ

loading...