1. ТЯ НЕ Е „ЛЕСНА“, НО Е ДОСТЪПНА.

Жените, които изглеждат твърде трудно да се приближат, които имат такова отношение, което ги кара да изглеждат заплетени, не стигат никъде. От друга страна, тези, които са твърде достъпни, изпращат сигнал, че са ‘лесни’.

Жена, която всички мъже обичат да гонят, ще бъде баланс между тези два типа. Тя ще бъде комуникативна и приятна за разговор, но в началото няма да е прекалено флиртуваща. Тя ще бъде приятелска, уверена и изходяща.


2. ТЯ Е ДОЛУ НА ЗЕМЯТА.

Тя е уверена и обича себе си, но няма огромно его и не смята себе си за по-добра от всички останали.

Освен това тя никога не се сравнява с никого, тъй като смята, че всеки трябва да се стреми да бъде по-добър човек, отколкото вчера. Тя знае, че няма нужда от завист.

3. ТЯ НЕ Е ТВЪРДЕ ДОСТЪПНА.

Тя няма да направи мъж в центъра на своята вселена само защото го харесва. Той ще трябва да спечели мястото си в живота й.

Тя няма да изпусне всичко, само защото мъж й се обажда, така че няма да създава впечатление, че чака толкова дълго неговото обаждане и той да я поиска.

Тя също не е бутане. Тя цени времето си и очаква един мъж да оцени и него.

4. ТЯ ГЛЕДА НА МЪЖ КАТО НА СВОЯ РАВЕН.

Тя не винаги ще поставя нуждите му пред собствените си. Тя не вярва, че една жена трябва да се жертва повече във връзка.

Тя гледа на мъж като на някой, който е готов да възвърне всичко, което прави за него.

Понякога тя ще излезе от пътя си, за да го направи щастлив и той ще оцени тези рядко моменти толкова повече, сякаш те се случват през цялото време, той ще я приеме за даденост.

5. ТЯ Е РАЗУМНА.

Когато се бие, тя се бие справедливо. Знае, че не е перфектна и че понякога нещо ще е по нейна вина, но няма проблем да се извини.

Тя не се страхува от аргументи и изтъква неща, които не й вървят добре. Тя избягва излишната драма и вярва, че честният разговор и откритият ум може да преодолее всяка трудност.

6. ТЯ Е СИЛНА ПОД ЖЕНСКАТА СИ ВЪНШНОСТ.

Външният вид може да е подвеждащ. Човек отначало няма да знае силата й Ще отнеме известно време, за да я опознаете и като слуша нейните житейски истории, той ще може да разбере от какво е създадена.

Не обича да е в центъра на вниманието, така че никога не се хваля колко е трудна. Силата, която тя извлече от болезнените си преживявания, ще се види в нейните действия.

7. ТЯ СЕ РАДВА НА ЖИВОТА.

Тя обича храна, смях и дълги разговори. Тя намира радост в малките неща, които прави и всичко, което я заобикаля. Тя има похот към живота, което кара всички около нея да завиждат.

Тя приема себе си такава, каквато е и това я прави някой, на когото е лесно да бъде наоколо. Тя не се страхува да живее и живее живота си най-доброто, на което е способна.

Тя има своите възходи и падения, но прегръща онези хубави дни повече. Тя има онова положително мислене и щастие, привързано към нея, което привлича хората към нея.

8. ТЯ ГОВОРИ УМА СИ.

Между редовете няма четене, когато става дума за нея; тя е отворена и откровена за своите мисли и чувства.

Тя никога не би казала нищо обидно за никого, но когато става въпрос за собствения й живот и неща, които я засягат, тя няма да се поколебае да каже мнението си.

Тя няма да играе игри или да дава на някой мъж причина да се надява напразно; дали тя го иска в живота си или не, той ще го знае.

9. ТЯ ИЗБЯГВА ЗАЯЖДАНЕТО.

Тя не издържа тона на гласа си, когато започне да заяжда, така че го избягва напълно. Тя знае, че не всичко може да бъде перфектно и че трябва да приеме някои неща за мъж, когото е в тази грешка, защото очаква това в замяна.

Тя е пряма за нещата, които я притесняват изключително много. Тя избира своите битки разумно, но никога не заяжда.

10. ТЯ КАРА ЛЮБОВТА ДА СЕ ЧУВСТВА ИСТИНСКА.

Тя няма да може да скрие своята наплаканост с някого. Лицето й ще светне всеки път, когато е близо до него.

Тя няма да прекалява с усилията си, когато става въпрос за него, но ще бъде повече от готова да отговаря на неговите. Ако е с мъж, достоен за нея, тя ще го обича истински с цялото си сърце и душа.

https://bg.bmwmarine.net