ЮВЕ ПРОДАВА ПЯНИЧ И КЕДИРА, ЗА ДА НАПРАВИ МЯСТО ЗА РАМЗИ И ПОГБА

0
1199

Ювентус смята да се раздели с Миралем Пянич и Сами Кедира през лятото, за да направи място за Аарън Рамзи и Пол Погба, твърди “Тутоспорт”. В последните седмици усилено се твърди, че “бианконерите” вече са се договорили с уелсеца, който да подсили отбора като свободен агент през лятото, когато изтича договора му с Арсенал. Според информацията на торинският вестник обаче в Юве не са се отказали и от идеята да си върнат и Пол Погба от Манчестър Юнайтед, който преоткри добрата си форма след напускането на Жозе Моуриньо.

За да съберат средства за тези два трансфера, а и по-важното, за да направят място в състава си, торинци са взели решение да продадат Миралем Пянич и Сами Кедира. Продажбата на босненеца няма да бъде много трудна, тъй като към него има сериозен интерес от доста отбори. Има възможност дори той да бъде използван като разменна монета за привличането на Погба от Ман Юнайтед. 28-годишният халф наскоро подписа нов договор до 2023 година. Той е желан и от Пари Сен Жермен, тъй като има опит в Лига 1, където игра за Метц и Лион в началото на кариерата си.

Евентуалната раздяла с Кедира също не би трябвало да бъде особено трудна, но за него клубът ще прибере доста по-малка сума.