В салона на детската ясла „Щастливо детство“ с приказно тържество, усмихнати деца и развълнувани родители присъстваха на раздаването на свидетелства за успешно завършване на детската ясла. Децата от четирите групи показаха своите танцови умения, които са научили през годините.

Директорът на детска ясла “Щастливо детство“ Валентина Георгиева изказа своята благодарност към кмета на Община Каварна Нина Ставрева за подкрепата, която им е дала.

„От сърце благодаря на г-жа Ставрева за това, че таксата в детската ясла е два лева, за това че винаги е откликвала на нашите нужди, свързани с подобряване на престоя на децата в яслата. През тази година бе направен кът за родителите и техните деца, които ползват млечна кухня, сменен бе и интериорът на някои от групите. От мое име и от името на целия персонал на яслата Ви благодарим!“ С тези думи Валентина Георгиева се обърна към кмета Ставрева.

Нина Ставрева поздрави всички присъстващи и пожела здраве, успех и щастливи мигове в детската градина.

Най-малките жители на Каварна и техните горди родители прекрачиха за последно прага на детската ясла и се отправиха към новото начало.

Галя ВЕЛЧЕВА

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. БЪЛГАРИТЕ
  7. РИБОЛОВ
  8. ГЮВЕЧ
  9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  10. България – Китай 中国保加利
  11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST