Гола фотосесия на участничка в риалитито “Фермата” взриви шоуто. Пикантни кадри на домакинята Красимира забиха гвоздея на вечерта, в която участници разкриха най-унизителните мигове от живота им.

Срамната история за дибидюс снимките на красавицата би всички останали признания. Красимира разказа как в началото на връзката с бащата на сина си решила да изненада приятно любимия си, щракнала се гола в разнообразни пози и му изпратила пикантните кадри.

Възхитен, той ги запазил на DVD. В онзи момент не подозирал, че еротоманията ще му изиграе лоша шега. Месеци по-късно Краси била поканена да празнува за първи път Бъдни вечер с родата на половинката си, близо трийсет души.

В пика на светия християнски празник един от гостите предложил да послушат музика. По злощастно стечение на обстоятелствата, някой посегнал към еротичното DVD, без да подозира какво се крие в него. Когато дискът се завъртял, компанията замръзнала шокирана.

На плазмения телевизор в хола греела Красимира както я е майка родила. Ченетата на гостите увиснали, бабата изпуснала питката. За да замаже конфузната ситуация, мъжът на засрамената Краси грабнал дистанционното и се опитал да спаси достойнството й.

В притеснението си обаче, вместо да извади диска, той извъртял всички голи снимки пред погледа на възмутените роднини. “Така завърши първата ми Бъдни вечер с неговото семейство. Много тиха и свята нощ беше”, обобщи Красимира на фона на бурния смях на останалите фермери./show.blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. РИБОЛОВ
  9. ГЮВЕЧ
  10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. България – Китай 中国保加利
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST