• Гледаме внимателно гостите на главната футболна церемония на годината.

Снимка от Ройтерс

Хвича Кварацхелия не е от онези, които обичат да парадират с личния си живот, но от известно време се знае, че има приятелка на име Ница Тавадзе. Този месец двойката се ожени в Джорджия и сега е време да се появи на бял свят новоизградената съпруга.

Снимка от Ройтерс

Бившият футболист Джибрил Сисе, който стана известен с игрите си за Оксер, Ливърпул и особено Кубан, спокойно може да претендира за титлата най-стилен мъж на вечерта.

Снимка от Ройтерс

Легендарният котдивоарец Дидие Дрогба е дамски мъж. Минах по червения килим с моята ко-водеща Санди Херибърт и моята приятелка Габриел Лемер.

Снимка от Ройтерс

Еден Азар, който наскоро обяви пенсионирането си, доведе голямото си семейство на церемонията.

Снимка от Ройтерс

Лаутаро Мартинес е доста известен футболист, но обективите на камерите бяха по-скоро фокусирани върху приятелката му Агустина Гандолфо. Това се дължи не само на красотата на момичето, но и на сложната й рокля, която оставя място за полет на фантазията.

Снимка от Ройтерс

Тенисистът Новак Джокович също се отби на събитието, тъй като така или иначе в момента беше в Париж по работа – на местния “мастърс”.

Снимка от Ройтерс

Главните звезди на Реал Мадрид Джуд Белингам и Винисиус със сигурност ще съперничат на Джибрил Сисе. Бразилецът избра червено кадифено сако в тон на килима за събитието, а Белингам се появи пред обективите на камерите в „моряшка“ визия с впечатляващи панталони-клещи.

Между другото, моряците ги носеха с причина – тези панталони са удобни за навиване, а в случай на падане зад борда, мокрите дрехи от тази кройка са много по-лесни за сваляне, за да не отидат на дъното твърде бързо.

Снимка от Ройтерс

Този път Лионел Меси не изпъкна със сака с кристали и избра спокоен стил. Преди началото на церемонията снимки на прическата му се разпространиха в интернет, което предизвика смесена реакция сред феновете, но, както виждаме, в действителност всичко се оказа наред.

Снимка от Ройтерс

Ерлин Халанд пристигна придружен от приятелката си Изабел Хаугсенг Йохансен, която също играе футбол, но не на такова ниво, че да е сред номинираните за наградата.

Снимка от Ройтерс

Не и без Дейвид Бекъм. Вярно, Бекс се появи на червения килим сам. Съпругата му Виктория и синовете му решиха да не заминават за Франция.

Снимка от Ройтерс

Килиан Мбапе е величествен, уверен и щастлив. Французинът пристигна един от последните на церемонията, отказа да говори с медиите и влезе в залата, за да разбере набързо дали там го чака жадуваната награда.

https://www.sport-express.ru/

Робърт Левандовски и съпругата Анна Левандовска