Цигански хороскоп за всяка зодия. Наистина ли циганите казват истината, когато гадаят? Разсекретихме циганския хороскоп, който поставя всичко на мястото му! Да проверим! Циганите имат своя собствена система от знаци, които определят съдбата и специалните характеристики на човек въз основа на неговия рожден ден. В циганския хороскоп има само 12 знака, всеки от които обхваща определен период от време.

Купа 21.01 – 19.02

Знак, показващ човек, който е нерешителен, колеблив и мисли дълго време, преди да превърне някоя идея в реалност. Хората с чаша са склонни да оставят нещата недовършени, въпреки факта, че по рождение получават дара на изключителна оригиналност и креативност.

Чашите неусетно усещат хармонията в отношенията и мечтаят да направят всички хора около тях щастливи.

Те имат голям късмет в играта, но въпреки това Cups са склонни да харчат много повече, отколкото доходите им позволяват. По отношение на здравето. Тук хората с купа се изморяват много бързо. Изтощението може да доведе до психическо и физическо изтощение или задух.

Худ 20.02 – 20.03

Този знак е много недоверчив в отношенията с външния свят, той е спокоен и сериозен. Специалният дар на хората от качулката е да намират верни и искрени приятели, които са готови да им помогнат в нужда или да ги подкрепят в моменти на безпокойство и духовна тъга.

Качулките редовно изпитват финансови затруднения, но в същото време бързо и лесно ги решават, тъй като са невероятно изобретателни в работата си.

За да останат здрави, аспираторите изискват атмосфера на спокойствие и тишина – само в този случай те се чувстват комфортно. Гимнастиката и масажът също ще бъдат от полза за тялото им.

Кама 21.03 – 20.04

Доста практичен знак, който не губи време в заобикалки и винаги се движи към целта си бързо и директно. Хората с кама имат дарбата на интуицията, имат късмет в хазарта и лесно печелят залагания. Тези, които обичат конкуренцията и конкуренцията, винаги вървят напред към целите си, но са склонни към импулсивни и понякога агресивни действия.

Кинжалите са страхотни в управлението на пари и са невероятни администратори.

Много често те имат истинско „желязно“ здраве.

Венец 21.04 – 20.05

Хората-Венци са любители на комфорта и лукса, вярват, че само най-доброто, което съществува в живота им подхожда. В същото време те абсолютно не са склонни да хвърлят пари на вятъра. Този знак е надарен със специален дар – непоклатима упоритост.

Венки са упорити до степен на инат, което понякога може да предизвика враждебност у околните, но по-често – възхищение от постиженията им.

Те рядко очакват благословия да падне върху тях от небето, така че те напредват в работата си и развиват собствения си бизнес с голяма решителност и инициатива, в крайна сметка това винаги води до успех и лично израстване. Венците често намират своето призвание в развлекателната и модната индустрия.

Те имат добро здраве, за поддържането на което се нуждаят само от подходяща и навременна почивка, след която могат честно да кажат: „Починах си добре, сега мога да работя“.

Свещник 21.05 – 20.06

Почитател на привързаността, приятелството, познанствата и връзките, този знак никога няма да демонстрира хладно безразличие към другите. Свещник, който излъчва топлина и сърдечност, винаги е обичан от околните и те го знаят много добре. Свещникът може да изглежда като безкористен и щедър човек, но това е само привидно.

Дарбата на Свещниците е интелигентността. Те са разбиращи и умни, което се възхищава от другите.

Свещниците, преди да харчат пари, първо предпочитат да спестят определена сума. Понякога жаждата им за натрупване става твърде преувеличена и свещниците рискуват да се превърнат в истински скъперници.

За да поддържат добро здраве и форма, свещниците изискват движение и упражнения. натоварване, затова им се препоръчва да спортуват.

Колело 21.06 – 21.07

Хората, родени под този знак, са водени от емоции и импулсивност. Хората с колела са необичайно емоционални, непостоянни и нестабилни, така че тяхната фина чувствителност може да се превърне в отрицателно качество – повишена уязвимост.

Хората с колела са надарени с отлична способност да концентрират вниманието си. Изключителните умения и спокойствие им помагат да се съсредоточат върху проблема, те могат да заемат лидерски позиции в работата си и да бъдат високо продуктивни.

Недостатъкът на интензивната и продължителна концентрация обаче е бавното, уморително главоболие и мигрена. Промяната на вида ви дейност, временното разконцентриране на вниманието и почивката ще ви помогнат да запазите здравето си.

Звезда 22.07 – 22.08

Пленителните и чаровни звезди се опитват да се възползват максимално от този природен дар. Блясъкът на тяхното излъчване и почти магически начин на живот са основните оръжия на звездните хора срещу всички житейски несгоди и трудности по пътя. Звездите са истинските „късметлии“, галениците на съдбата. Късметът винаги е на страната на този знак.

Що се отнася до здравето, слабото място на Звездите са гръбначният стълб и ставите, които често са подложени на големи натоварвания, поради страстното желание на хората, родени под този знак, да бъдат блестящи във всичко без изключение.

Камбана  23.08 – 22.09

Нежността и добротата са природните дарби на всички родени под този знак. Притежавайки доста реалистичен поглед върху света и изключително трудолюбиви личности, звънците много често имат значителна тежест в обществото. Камбаните имат много рядка способност да изслушват внимателно събеседника си и да отправят градивна критика, въпреки че много често са прекалено взискателни към другите.

Хората с камбана използват парите, за да се чувстват уверени и защитени и много често мислят дълго време, преди да направят търговски сделки или да започнат преговори.

Естественият добър характер и топлината на Камбаните допринасят за доброто здраве в много отношения;

Монета 23.09 – 22.10

Знак на истински чар, притежаващ дарбата на виртуозното изкуство да общуваш с хората. Хората с монети знаят добре как да разрешат всеки проблем в живота си, те винаги са изпълнени с позитивизъм и охотно го споделят с другите.

Благоразумните и рационални монети отдават голямо значение не само на умствените, но и на физическите качества на тези, с които общуват.

Много делови и предприемчиви хора от тази зодия са отлични в преговорите и имат добро чувство за справедливост.

По отношение на здравето. Тук хората с монети изобщо не се нуждаят от съвет, тъй като те независимо се стремят да го подкрепят, като използват всички възможни средства за това.

 Дъга (дълъг кинжал) 23.10 – 21.11

Дъга се дава на циганин като символ на края на юношеството. Затова често се свързваше със смъртта на миналото и началото на нещо ново. Дага е интензивна бдителност и възприемчивост. Под влиянието на този знак се раждат мистериозни и силни хора, с неукротим и силен характер, които по правило предизвикват всеобщо благоговение и уважение.

Те имат доста добро здраве от раждането, но в същото време често не се грижат много за себе си.

Брадва 22.11 – 21.12

Знак на рискови хора. Това са вечните „авантюристи”. Хората с брадва уверено и смело посрещат всеки нов ден, демонстрирайки неудържимото си желание за свобода във всичките му проявления.

Естественият дар на Axes е бърз и бистър ум. Отличната интелигентност, съчетана с благоразумие и практичност, позволява на този знак да се чувства лесно и спокойно при всякакви обстоятелства и във всяка атмосфера.

Осите се считат за надеждни и надеждни хора.

Най-често това са физически много силни хора, въпреки че донякъде са склонни да злоупотребяват с вродената си издръжливост.

Подкова 22.12 – 20.01

Неконтролируемият ентусиазъм е привилегия и дар на хората от тази зодия.

Хората с подкова се характеризират с ярко възприятие и най-висок интензитет на чувствата, излъчвани от тях. Подковите се считат за верни и много надеждни приятели, винаги готови да помогнат.

Подковите са упорити, винаги се опитват да постигнат абсолютно съвършенство във всичко. В същото време това са, като правило, безстрашни и много смели хора, готови на много, способни да поемат рискове в живота. Подковите често печелят много от живота или губят още повече.

Обикновено Подковите са много успешни в работата, защото умеят да работят усилено, без да правят паузи, винаги намират начини да реализират собствените си проекти.

Що се отнася до здравето, най-слабото място на хората с подкова са венците и зъбите, както и шийният отдел на гръбначния стълб.