Хотел предлага безплатно настаняване за 18 г. на двойка, заченала дете

0
889
Couple on white bed in hotel room focus at feet

Канадски хотел предлага безплатно настаняване за 18 г. на двойка, заченала дете в Деня на влюбените в стаята си там, пише CNN Travel. От хотел „Зед“ в провинция Британска Колумбия се отказали от обичайните романтични предложения за Свети Валентин и пуснали специална оферта за 14 февруари.

Всяка двойка може да резервира 4-часов престой за 45 долара. И ако успее да зачене дете по време на престоя си, хотелът ще осигури безплатно настаняване за следващите 18 г.

Изпълнителният директор на хотела Mенди Фармър заяви, че „няма да убедят онези, които не смятат да имат бебе. Но ако една двойка сериозно се занимава с разширяването на семейството си, защо да не опитате? Ако успеят, партньорите ще имат възможност да празнуват зачеването на бебето през следващите 18 години. ”

От хотела отбелязаха, че офертата е отворена за всички, независимо от пол, начин на себеизразяване или сексуална ориентация. Това означава, че двойките могат да спечелят награда чрез сурогатно майчинство или осиновяване. Маркетинговият ход на хотел „Зед“ бе посрещнат със смесени чувства от потребителите на социалните мрежи. Някои нарекоха тази инициатива позорна и отвратителна, а също обвиниха инициаторите й в дискриминация срещу хора, които не искат деца или които вече имат деца. Представители на хотела заявиха в отговор, че единствено насърчават щастливия и здравословен сексуален живот на своите гости

brat-bg.com