Първият петзвезден хотел в света се отвори във Виетнам, вътрешността и външността на който са покрити с 24-каратово злато. Това съобщава Yahoo.

Известно е, че 25-етажната сграда на хотел Dolce Hanoi Golden Lake се намира в центъра на Ханой, фасадата му, чиято площ е около пет хиляди квадратни метра, е украсена с помощта на позлатени материали. Изграждането на хотела отне десет години.

Съоръжението разполага с 342 стаи, направени в имперски стил – с позлатени мебели, бани и декор, – ресторант, барове и панорамен басейн на покрива, също изработени в злато. В същото време цената на настаняването в хотела е от 250 долара на ден (17,2 хиляди рубли).

Отбелязва се, че Долче Ханой Златното езеро не е първият хотел, използвал жълт метал за декорация. Дубайският Бурж Ал Араб, със своя 22-каратов позлатен асансьор и лоби, както и хотел Trump Trump International в Лас Вегас със златни прозорци и двореца Emirates в Абу Даби с позлатени стени и тавани, също са известни с луксозната си украса.

На 4 юни в мрежата се появиха снимки на луксозната украса на пътнически Boeing 747-8i с удължен фюзелаж, трансформиран в частен самолет. Самолетът, първоначално проектиран да превозва около 400 пътници, се наричаше „Летящият дворец“, съобщи Лента.ру

Начална страница

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. РИБОЛОВ
  9. ГЮВЕЧ
  10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. България – Китай 中国保加利
  12. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт