Овен

Налага ви се да общувате с другите по-често от обикновено и трябва да намерите подход към всеки. Това е доста досадно, но в същото време интересно. Харесвате хора, които са различни от вас, и разговори за неща, за които не сте се замисляли преди. Някои ще осъзнаят какво трябва да научат, за да укрепят професионалните си позиции. На Овните може да им е трудно да правят неща, които изискват точност и внимание към дребните детайли.

Телец

Спокоен ден за Телец, идеален за довършване на започнати по-рано неща. Знаете добре какво можете да постигнете сега и правилно подреждате приоритетите си. Възможно е обаче да възникнат проблеми с избора на съюзници: склонни сте да се доверявате на онези, които лесно дават обещания, но не мислят как ще ги изпълнят. Не рискувайте парите си.

Близнаци

Лек и приятен ден за Близнаците. Чувствате, че можете да постигнете цели, които сте си поставили от дълго време, и това е вдъхновяващо. Не са изключени предложения за сътрудничество, включително такива, които не искате да откажете. Представителите на знака знаят какво искат да постигнат и не са съгласни на компромиси. Това предизвиква уважение у другите. Хората, които преди са ви подценявали, ще променят мнението си.

Рак

Ракът се нуждае от повишено внимание. Този ден може да бъде напрегнат, особено за онези, които са свикнали бързо да постигат своето. Не бързайте със заключенията; не забравяйте, че решенията на повърхността не винаги са правилни. Вероятни са промени към по-добро във финансите, паричните постъпления и успешните сделки. Следобедът е подходящ за дребни покупки.

Лъв

Лъвовете трудно се концентрират върху полезни неща. Има голямо изкушение да отложите за по-късно всичко, което не искате да правите сега и просто да се отпуснете. Но обстоятелствата не позволяват това: трябва да действаме. Така че съберете сили, поемете инициативата, намерете хора, чиято подкрепа ще ви позволи да завършите започнатото. Не са изключени и паричните постъпления. Ще има шанс за успешни покупки.

Дева

Денят не е лишен от трудности, но Девите имат шанс да постигнат успех. Постоянството носи невероятни резултати: постигате това, което преди е изглеждало невъзможно. Някои ще имат възможност да поправят стари грешки. Ще има и шанс да се помирите с тези, с които сте били в кавга – не го пропускайте. Втората половина на деня носи много нови идеи, които скоро ще бъдат реализирани. Това време е подходящо и за изпълнение на планове, които са се появили отдавна и са били отлагани повече от веднъж.

Везни

Лек ден за Везни. Ще има възможност за страхотна почивка, приятно прекарване в добра компания. Знаете върху какво и кога да се фокусирате, не хабите енергията си напразно, не се опитвате да постигнете невъзможното. Хората, с които някога сте плодотворно сътрудничили, може да ви напомнят за себе си. Сега можете да възстановите полезни бизнес връзки. Втората половина на деня радва с приятни изненади.

Скорпион

Действайте самостоятелно, ако искате бързо да постигнете успех. За Скорпионите дългогодишните разногласия могат да се влошат и някои стари проблеми могат да бъдат припомнени неуместно. Благоприятен ден за правене на стари неща. Сега разбирате как да се справите с тях по-добре, така че не губете времето и енергията си. Освен това става напълно ясно върху какво трябва да се съсредоточите сега и какво можете спокойно да отложите за по-късно.

Стрелец

Опитайте се да не бързате за никъде. Малко вероятно е в този ден да успеете да спечелите зашеметяващи победи или да постигнете голям успех. Но можете да прекарате приятно време, да си починете добре и да общувате с хора, които са ви особено скъпи. В следобедните часове Стрелците ще имат възможност да се съсредоточат върху някои интересни неща и да си припомнят старо хоби.

Козирог

Запазете разума си и не бързайте. Не трябва да се водите от емоции и да вземате важни решения в движение. Имате достатъчно време да проучите ситуацията, да сравните фактите и да направите правилните заключения. Козирозите ще имат възможност да укрепят важните за вас бизнес и лични отношения, както и да сключат мир с тези, с които сте били в конфликт. Често дори не е нужно да поемате инициативата, за да направите това: всичко се нарежда от само себе си.

Водолей

За Водолеите е важно да запазят спокойствие. Това не е толкова лесно: обстоятелствата не винаги се развиват добре, другите могат да се държат странно и не винаги е възможно да се получи необходимата информация навреме. Поради безотговорността на други хора срещате проблеми в бизнеса и не успявате да завършите всичко навреме. Но влиянието на положителните тенденции все още е доста силно и имате шанс да постигнете успех в много неща.

Риби

Не изисквайте прекалено много от другите. Ако сте снизходителни към слабостите на другите хора, тогава хората около вас ще ви отвърнат със същото; това ще избегне много трудности. Най-добре е да не прибързвате с решенията, свързани с парите. Тук, напротив, са необходими предпазливост и далновидност. Иначе денят е хубав. Рибите ще имат възможност да променят отношенията с близките към по-добро и да сложат край на спорове, които са отнели много време.

https://youtu.be/bYQQDRrpKGM

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

Emmy Russ, 22, who was kicked out of a mall in Dubai because she was too sexy. Source: Newsflash/Australscope

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА