Ciro Marchetti Tutt'Art@

 

ОВЕН – Очаквате и работите за това, промените да навлязат по-бързо в живота ви. Днешния ден ще благоприятства развитието им. Бизнес-начинанията ви ще ви срещнат с идеалните за работа хора.

ТЕЛЕЦ – Без да се стряскате от динамичното развитие на събитията покрай вас, ще задълбочите интересите си в сферата, в която работите. Доверието, което сте изградили, ще благоприятства следващите ви стъпки.

БЛИЗНАЦИ – Нищо не е невъзможно за вас, щом веднъж сте решили да действате. Само внимавайте, да не предизвикате съдбата с агресивната си намеса в отношения и събития, в които е по-добре да стоите настрана.

В какво вярват зодиите?

РАК – Ще пътувате по служебни дела, а някои от вас и в чужбина. Започващо мероприятие с международно участие ще привлече представители на политическите и бизнес-среди измежду вас.

ЛЪВ – Тенденцията на успешни делови и лични изяви продължава. Като потвърждение на това ще се включите в проект с международно участие и ще проведете редица срещи, имащи отношение към бизнеса.

ДЕВА – Ще се чувствате в добра форма и с настроение ще пристъпите към промените, които предвиждате за себе си. За повечето от вас те имат отношение към бизнеса или пряката им заетост.

Любовен хороскоп за всяка зодия

ВЕЗНИ – С отговорното си отношение към социалните проблеми, ще се включите в инициативи, изразяващи позициите ви по тях. Ще работите за добруването на повече хора, с което ще повишите собствената си популярност.

СКОРПИОН – Основните ви приоритети не включват развлечения и други разтоварващи занимания, но се погрижете да не ви липсват. Нуждаете се от тях, защото усилията през последните дни са отнели от енергията ви.

СТРЕЛЕЦ – Мислите ви са свързани с предстоящо събитие. Заслугата ви за успеха му ще е голяма и това ще се отбележи от всички. Други ще са привлечени от дейност, която малко познават, но с желание за изява.Как зодиите приемат старостта?

КОЗИРОГ – Освободени и знаещи цената си, ще се посветите на смелите си идеи. Дава ви се да постигате с лекота всичко, до което се докосвате днес, за да осъзнаете, че можете и трябва да продължите.

ВОДОЛЕЙ – Съобразявайки се с интересите и плановете си днес, ще започнете нов проект или друга работа, поглъщаща времето и енергията ви. Не късайте мостовете с онези, от които сте останали разочаровани.

РИБИ – Мислите ви са свързани с предстоящо събитие. Заслугата ви за успеха му ще е голяма и това ще се отбележи от всички. Други ще са привлечени от дейност, която малко познават, но с желание за изява.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST 
  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА