Овен

Хороскоп за жените: Да дадеш или да не дадеш – това е въпросът.
Жената Овен е леля, която е напълно безразлична към секса. Но тя все още е невероятна любов с мъжете. Ми-ми-ми и мър-мър-мър. И тя дава само защото, изглежда, е необходимо, те все още дават. Но като цяло не им пука за целия този секс. Тук е мъртвото либидо, въпреки огнената зодия.  Защото освен секса винаги има по-важни неща за вършене: да скачаш на батут, да правиш козунаци. Защо Овенът няма нужда от секс, но има ли нужда от козунаци? Е, толкова е просто! Жените Овен са деца. Бодрост, оптимизъм, енергия, ура!
Жената Овен никога не мисли. Необходимо? Отидох! За какво? Няма значение, вече сме на път! Как да не ни пуснат? Ами рогата?

Жената Овен винаги иска да направи нещо. Жена Овен, която седи неподвижно, е спящ Овен. Идеално е да поверите на жена Овен някакъв боклук, до който тя никога не е стигала, да посочите посоката и да я оставите да играе.
Докато се върне, почивай и се наслаждавай на живота.

Телец

Хороскоп за жените: И така, нарежете гъбите на тънко и ги подредете внимателно. Отгоре сирене – на равен слой, поръсете с малко лимон, сервирайте, като скришом се влачите. И не дай Боже някой да открадне парче, преди приборите да са подредени върху салфетките!
Преди лягане измийте краката си и ги подсушете с отделна кърпа. Измиваме кърпата, закачаме я и когато изсъхне, не забравяйте да я изгладите.

Накратко, жената Телец е способна да прецака всеки със своята скрупулозност. Но тя убеждава съпруга си, че това е самият уют на дома и е невъзможно да се живее без него. По дяволите, тя ще остави някого просто да съществува в мир. И не дай си Боже да си бършеш краката с кърпата за ръцете! Тя има подправки в буркани, човек – по поръчка, измийте децата, застройте ги, измийте ги пак. Склонна съм към работа. Но той го представя като шибано постижение.

Тя може да ви вкара в треска, защото не може да вземе решение. И като цяло паниката е второто име на жената Телец. Ако нещо внезапно не е предвидено, Телецът започва да се клати. Затова не дай си Боже да отидете някъде с жена Телец! На двудневно пътуване тя ще вземе два куфара, които (за всеки случай) ще съдържат: три поли, шест чифта панталони, пет тениски, седем блузи (внезапно е студено?), две сака (внезапно е дори по-студено?), кожено палто (внезапно в средата на август – и време, зима!)

Три чанти, обувки, ботуши и сандали (и никой не знае какво е времето там!), осем буркана, от които да се мият, десет туби, от които да се гримират, половин тон лекарства, брадвичка, въжена стълба, надуваем сал… …и дантелена салфетка, която ще трябва да покрие телевизора в стаята. Шоб беше красива.

Обича да се обесва с всякакви глупости. Ако една жена Телец няма окачени килограм и половина злато и други ярки боклуци, тя е грешният Телец. Комфортът и удобството са от първостепенно значение. За да убеди жена Телец да извърши подвизи, тя трябва да бъде опакована в чанта и завлечена до мястото на подвига. Майната му, иначе ще я измъкнеш от къщи. Затова често живеят като във филма „За какво говорят мъжете“: „Едни непознати момичета, едни Отрадное, а утре отиват на работа… е, майната му!“

Близнаци

Хороскоп за жените: Животът с жена Близнаци е психически живот в минно поле. И никога не знаеш защо. Защото естествено поне трима души се мотаят в жена Близнаци и те имат своя собствена атмосфера там.

Жената Близнаци тайно не вярва в доброто, искрено и безкористно отношение на хората един към друг. Освен това тя е тайно убедена, че приятелите съществуват, за да правят мръсни номера един ден, а приятелите й спят и гледат как да сложат ръка на съпруга й. Жените Близнаци по принцип са много мили на обществени места, но дай Боже да живеят наблизо.

Между другото, въпреки че майските Близнаци имат общи черти с юнските, те имат различни характери. Семейство Майски са кариеристи до мозъка на костите си, командири в поли. Майските са така: командваме, работим, командваме (съпругът ми избяга там, където е по-тихо), работим, командваме – ааааа, защо няма личен живот?! Изграждане на взаимоотношения на работното място? Не е позволено! И трябва да се жениш веднъж в годината, да си купиш билети за джунглата на Амазонка, да си купиш панамска шапка и да отидеш да чукаш цялото племе. След това се напийте с Postinor, изследвайте се за всякакви инфекции и отново сте сурова бизнесдама, която не се нуждае от нищо. През нощта, в 2.30, изхлипайте във възглавницата: „Ааа, никой не ме обича!“

Жените Близнаци през юни са малко по-леки и семпли. Да окупира Славянск за дата от Санкт Петербург? Няма проблем, тръгваме!
Без пари ли си във Воронеж? Страхотна идея, винаги съм мечтала за нея! Ще ми дойдеш ли на гости? Готино, чакам, 4 часа сутринта, казваш? Айде какви глупости!

Но, по дяволите, ако си депресиран… значи това е. Утре ставам на четиридесет години. Нямам нужда от нищо, животът се провали и свърши. Ще седя на стол и ще плета, докато умра от изтощение. И, момчета, всяка жена Близнаци е готова да понесе изневяра. По-точно дори не така. По принцип е готова да бъде нещастна и да търпи. Тя се вкопчва в мъж със смъртоносна хватка и дори той очевидно да не й подхожда и да съсипе живота й, тя ще го пусне.

Рак

Хороскоп за жените: Точно както не знаех какво да кажа за мъжете Рак, все още не знам какво да кажа за жените. Като цяло ми е странно, че Ракът не е земен знак. Някак са солидни. Напълно земен.

Жената Рак не се откроява с нищо. Можете да се срещате с нея веднъж на всеки шест месеца, защото по-често нито вие, нито тя нямате време, но след десет години разбирате, че сте приятели от дълго време. Ежедневната пасивност води до факта, че жената Рак не се нуждае от много; тя намира обикновен партньор, който няма звезди, взема го и започва да снася яйца. Тя го оставя настрана дълго и бавно. Тя не бърза, дори и да я викат за женитба. Е, къде да бързаме? Защо, петнадесет години заедно? Е, да, може би е време. Да го обсъдим след няколко години?

Като цяло е невъзможно да дразните жените Рак по дефиниция; те не дават причини. Не се занимавай, не се занимавай. Те са дружелюбни, спокойни, добри. Те винаги ще помогнат и винаги незаинтересовано, освен ако не са твърде мързеливи. Те винаги ще изпият чаша кафе с вас и ще ви разкажат много интересни истории, винаги ще ви изслушат и няма да ви прекъсват. Това са толкова добри жени, всичките. Надеждни приятели, надеждни съпруги.
Оказа се доста скучен хороскоп за тях, но да ме прощавате, няма къде да ги закрепя. Дори аз 😉

Лъв

Хороскоп за жените: Жената Лъв ще прекара половин час в гънка на полата си, докато мъжът й е зает с нещо и спешно се нуждае от помощ. Тригодишното дете първо ще се пречупи и ще хукне да помогне на баща си. Жената Лъв ще продължи да подрежда полата си. Защото кралят. Казах – Цар!
Цар-баба във всичко. Тя е толкова обсебена от вниманието на другите, че дори ще разкаже виц, сякаш е на прослушване за Comedy Club.

Дай Боже да си съпруг на жена Лъв. Тези жени са страхотни приятели, от онези, които ще те измъкнат от чуждия багажник през нощта, но ако си нейният съпруг, ти си глупак по дефиниция. Защото тя няма да се разбира със силен мъж, а всяка сутрин ще сервира слаб мъж за закуска. (Ежедневието в едно прилично семейство е жена Лъв плюс мъж Овен. Протоколът може да се пише още на сватбата.)
Лидерството при жена Лъв е толкова развито, че граничи с братоубийствена война.

Избухнала, жената Лъв се превръща в драматична жена. И въобще живее така, сякаш е на сцена, а тези мизерни, мизерни хора, които седят в залата, които нищо не разбират от изкуство, просто са длъжни да станат и да й поднесат цветя.

Майната му какво готви. Хубавото на жената Лъв е, че готви от сърце и с усет. Но ако имате малък пенис, не се привличайте към нея дори за нещо вкусно. Защото тя е от тези, които са напълно способни да кажат: „Аааа, какво?!” И всичко е? Всичко това вярно ли е?!”
Тя не се интересува от вашите чувства.

Дева

Хороскоп за жените: Мъже, запомни: жената Дева не те обича. Дори ако тя усърдно се преструва, че не може да живее без теб, знай: в сърцето си тя се прозява. Защото Девата изобщо не е способна на любов. Когато всички получиха способността да обичат, да се сприятеляват и да се привързват, жената Дева се нареди на опашка с всички, получи своя дял, продаде го зад ъгъла на прекомерни цени, сложи парите в кутия и отново застана на опашката. Може би някой глупак ще го купи отново. За състраданието и безкористността Девата каза „какво по дяволите“ и отказа да го приеме дори безплатно. Все още не е гореща стока.

Ако сте приятели с жена Дева, това не е защото имате дълбоко взаимно разбиране и други човешки радости с нея. Не, тя просто има нужда от теб по някаква причина.

Ако ви се струва, че всичко това са глупости и тя е приятел с вас незаинтересовано (защото все още не можете да й дадете нищо), погледнете по-отблизо: може би тя ви държи при себе си, защото я засенчвате благосклонно?
Самонадеяността идва преди жената Дева. За да поддържа собственото си его на повърхността, тя е склонна да събира около себе си свита, която рано или късно ще поиска да контролира със стоманена ръка.

Три приятелки дойдоха от *Беня, за да завладеят Санкт Петербург. Тримата дадохме по равно за апартамента и започнахме да приемаме клиенти.
Скоро една от тях реши, че тя ще бъде главната (да се чете – майката), и обяви, че другите две са длъжни да й дават половината от това, което печелят от всеки клиент. Момичетата бяха приятели от десет години, не по-малко. Познайте кой беше този, който реши да събира подкупи от приятелките си?

Плячката и работата са единствените неща, които интересуват тези зодиакални кракери. Девата е от типа хора, които ще търсят 24-часов cekc-shop, защото тя не напуска работа преди единайсет. Уикенд?? Оооо! Какво би било интересно за правене? Ммм… ооо, отличен семинар за професионално развитие, два дни, осем часа с кафе пауза.

По време на пауза за кафе жената Дева среща мъж, когото приема в дома си. Там го слага на леглото колкото трябва, диктува му какво да прави, а след това, когато е на път да заспи, флегматично казва: „Мили, извиках ти такси, извинявай, трябва да спя , утре е тежък ден.” Както казах, Девата прогони простите човешки чувства зад ъгъла. Прекомерно скъпо.

Везни

Хороскоп за жените: Жената Везни е шибан естет. Във всичко.
Всичко наоколо трябва да е красиво. Ако е сама, тогава ще е стилна; ако е мъж, тогава ще носи ботуши за 500 долара. Тя сама ще се погрижи за ботушите. Защото на Везните наистина не им пука какво мислят хората за тях.

Говорейки за човека. Обикновено жената Везни вдига първите глупости, на които се натъкне (защото „майката“ обикновено има склонност да приема неясни личности, които никой друг не би взел) и започва да прави човек от него. За да не се срамувате да го покажете на приятелите си. Мъжът Везни е „уси-пуси, моето зайче“. Тя е склонна да изгради отделен красив свят около своя мъж. По тази причина препускащият кон и горящата колиба също.
Типични Везни. Взех един човек и прекарах няколко нощи с него. Веднага след като се убеди, че той вече определено е тя, тя я заведе на зъболекар. Сложете брекети. Защото мъжът до нея трябва да има красиви зъби.

Жената Везни е женствена жена. Ако по пътя се появи мъж, тя тича към душа, прави си прическа, взема чанта на Michael Kors и отива на среща, сякаш не е тя, която е лежала три дни вкъщи с небръснати крака. Като цяло всичко, което прави жената Везни, го прави заради мъжете. Ако жената Везни не прави нищо за един мъж, тя не прави нищо.

Трябва да привлечете жена Везни единствено заради естетиката. Всичко това – цветя, шампанско, миризма на пури – трябва да бъде повече тук, отколкото с други.

Скорпион

Хороскоп за жените: Ако някъде стоят десет мрачни хора и един върви сред тях и, гледайки всички в очите, се опитва да говори, знайте: това е жена Скорпион. Едно пътуване до пазара за закупуване на картофи ще донесе контакти на трима нови познати и един потенциален любовник.
Общителността на осемдесетото ниво, съчетана с повишено чукане, води до факта, че любовник е намерен в Кемерово, любовник е намерен в Санкт Петербург, друг е намерен в Самара, плюс любовник има предвид в Пенза. Пиша това сега за шестдесет и пет годишна жена, ако това е така.

Шибането на Скорпиона няма морал. Отидох при моя Льоша да нахраня рибата, докато той беше в командировка, и по пътя взех моя приятел Коля. Предадох се на Коля пред рибите – но защо, те и без това мълчат, няма да ме изгорят.

Жената Скорпион обича да помага. Но тази помощ е доста странна. Сякаш тя винаги не е напълно завършена.
Как обикновен човек взима коте: взема го, обгражда го с ми-ми-ми, купува му специална храна, капкомер, дава му вода, лекува го и го приютява. Или го запазва за себе си. Душата ми е заседнала. Накратко, той тича с котката по всякакъв възможен начин и духа опашка до края на живота на котката си.

Как една жена Скорпион взима коте.
Котка на работа роди котенца. Кучетата разкъсаха всички, само едно остана. Жената Скорпион осъзна, че трябва да бъде спасена. Тя води триседмичното коте при себе си и му дава суха храна. И така, квадратчетата „запазване“ и „подаване“ са отметнати. Ако иска да живее, ще яде. Котето, осъзнавайки, че никой няма да се втурне с него, се научава да яде това, което му дават. Шест месеца по-късно жената Скорпион стига до извода, че котката вече е спасена и ще продължи някак си сама, и пуска почти готовата котка, калена от такъв живот, в естествената й среда. Котката вече е разбрала, че животът изобщо не е розов, той е узрял и сега е толкова лесно някой да се размине с нещо!
…и жената Скорпион скоро вдига падналото от гнездото врабче.

Същото важи и за близките. Ако имате нужда само от съчувствие и ми-ми-ми, тогава това не е мястото. Жената Скорпион не разбира защо трябва да се занимавате дълго време с такива безполезни неща, които така или иначе не са за нищо, когато трябва да действате конкретно. Накратко, той живее с близките си на принципа „ако искаш да живееш, ще ядеш“. Ако не искаш да ядеш, кой е твоят лекар?
Яденето, разбира се, е условно.

Има склонност да издава „ъ-ъ-ъ“, но „ъ-ъ-ъ“ често е да се обиди.
За да напука съпруга си, тя го изостави с две деца. Дълго време се притеснявах, но не се върнах, въпреки че се обадих. Е, как да се върна? Трябва да има злоба до края, за да не остане камък необърнат! О, какво? Да се ​​обидиш? Да, не ме интересува!
(Ако мислите, че съпругът ви е пил, биел, изневерявал, тогава грешите. Тя просто не хареса нещо).
Накратко, жената Скорпион е мила жена, но кучка, тя е ужасна. И можете да живеете с нея само ако не очаквате излишни сантименти. И трябва да я чукаш компетентно. И често.

Стрелец

Хороскоп за жените: Жената Стрелец е всеобщо зло. Дяволът, като види жена Стрелец, стене и плаче. По-нетолерантни и палави създания не съм срещал в живота си. Горят и горят, докато свършат и изпържат всички около себе си. Ако говорим накратко за жените Стрелец, тогава това е „смачкано от кръв“.
Жената Стрелец докарва до лудост първо себе си, после всички около себе си, после отново себе си.
Това е жена-хрян-държане. Ааааа, да летим! Няма останали пари? Е, да ограбим банката! Няма време? Сега нека разширим пространството. Няма шанс? Без притеснения, сто паунда лежат някъде за нас, какво имаме да губим!
Понякога има какво да губи, но тя, като истински шибаник по природа, не го разбира.

Ако не си съгласен с нея, това си е твой проблем. Способен да разпръсква умствени п*си дори от разстояние.

Единственото по-лошо нещо от жена Стрелец може да бъде жена Стрелец, родена в годината на Вола.

Познавах три такива жени, плюс един декоративен плъх. Плъхът също беше болен.
Накрая не беше ясно защо си легна, защото имаше толкова много други неща за вършене в клетката!
Човек, който цял живот отглеждаше различни плъхове, каза, че никога не е виждал плъх с ТАКЪВ характер.

Морал: Ако цените психическото си здраве, стойте далеч от жена Стрелец.

Козирог

Хороскоп за жените: Така че, спокойствие, само спокойствие!
Ако една жена Везни започне да променя мъжа за себе си, тогава жената Козирог прави това: тя намира себе си за мъж и започва да създава житейски комфорт и спокоен, добре нахранен живот около него.
По принцип всеки мъж ще й подхожда за тези цели. Взимаме това, което имаме, няма време да мислим дълго, трябва да работим. Тя е от тези, които не продават акциите си на висока цена. Тя просто има такава картина на света.

За да бъде комфортът максимален, готов съм да се чукам до шашване. Човекът, разбира се, много се отпуска по това време.
Когато той започне да се чувства потиснат от това, че живее твърде добре до нея, жената Козирог, поради собствената си упоритост, търпи това дълго време.
Човекът губи още повече пари. Жената Козирог започва да разказва на приятелите си за трудната си съдба, но не бърза да промени нищо. Все още има сила, можете да влачите.

По някое време силите свършват и момъкът получава удар с рога в челото. Въпреки това, той все още няма да направи никакви изводи, защото е свикнал с факта, че тя винаги бърза, и изобщо не разбира защо изведнъж е такъв, защото това е възможно от дълго време.

След което жената Козирог се успокоява и отново се превръща в жена кон за дълго време.
…И човекът пак започва да пие опиати.

Водолей

Хороскоп за жените: Добротата ще спаси света! О, защо светът не е толкова розов?
Жената Водолей е нежно претърпяна загуба. Мнение? Попитайте съпруга си, мъжът ви знае най-добре.
Тук мъжът в семейството винаги е главен – това е при жената Водолей. Самата тя ще ходи на пръсти и ще се подчинява на баща си.
И тя ще му се подчинява, защото е страшно адаптивна към всичко. Ако една жена Водолей има късмет с мъж, чудесно. Ако нямате късмет, тя пак ще погледне благоговейно в устата на всеки идиот, който случайно е неин съпруг.
Създанията са докачливи, но изобщо не са отмъстителни. Като цяло се интересуват повече от цветята на лютичето, а не от този жесток, жесток свят.
Жените Водолей обичат парите, но, колкото и да е странно, за разлика от мъжете, те изобщо не са егоисти. Освен това тази безкористност граничи с незаинтересованост.

Риба

Хороскоп за жените: Спомняте ли си сцената от „Мъже в черно“, където агент Джей застрелва сладко момиче, което внезапно се озовава сред чудовища? Той веднага разбра: ако наоколо са всички духове и тя е единствената тук в рокля, това означава, че нещо не е наред с момичето! И тя, между другото, е по-опасна от всички мирни духове, взети заедно.
Спомняте си, нали?

Значи момичето е жена Риби.
Те гледат на всичко около себе си с очите на „Боже, какъв прецакан свят!“, но в същото време са толкова добри в това да се показват и да се преструват, че всички са равни и наравно с всеки друго, че естествено се смущават, когато ги хвалите. Което не отменя факта, че вътрешно те се смятат за почти избрани и получават оргазъм от това.
Между другото, това са много цинични и твърди жени. Те наистина не съжаляват никого. Не се самосъжалявайте също.

Жената Риби е човек без мнение. По-точно съществува, но не е неин и не е ясно откъде го е взела. Ако Рибите са ви изразили мнение, забравете го. Така или иначе утре всичко ще е различно. Обсъждането на нещо с жена Риби е загубена кауза. Ако тя кима, това не означава, че е съгласна. Ако я препрочита, това не означава, че е против. Всичко не означава нищо.

Ако трябва да й предложите да отиде някъде, тогава трябва да направите това поне шест месеца предварително, така че тя да обмисли внимателно и да свикне с тази идея. Но бъдете нащрек, защото жената Риби е кучка. За нея е по-лесно да се съгласи с предложението, отколкото да обяснява, че няма пари, няма да има почивка и просто не иска да ходи на море. И тя се съгласява. Но когато вече си купил нов куфар и четири дни преди очакваното пътуване отиваш с нея на обиколка в последния момент, тя ще те настани в някое кафене и ще ти каже, че няма да ходи. Всъщност тя беше решила това отдавна, но се страхуваше да го каже.
Не е ясно от какво се е страхувала.

Ако й предложите дори само една разходка по улицата, тя ще мисли дълго време. Първо за това дали го иска или не, после за това какво я очаква по пътя. Тя ще пресмята всякакви варианти; тя трябва да знае със сигурност в какво е въвлечена и какво заплашва всичко това. Рибите не са пресметливи, не. Те пресмятат.

Жената Риби, макар и да не е главата, все още е сиво еминантно положение.
Въпреки факта, че тя самата не е в състояние да реши нещо, знайте: ако видите мъж да крещи „Аааа, имам нужда от това!“ тича напред, счупвайки врата си, това означава, че неговата Риба плува някъде зад него.
Да убедите мъжа си, че трябва да отиде за кратко в Афганистан, за да получи „участник в бойни действия…“ и всички екстри, които идват с него? О да! Това е жена Риби. Казах ти, не съжалявай никого.

Но жените Риби са естествени майки. Те са естествено ориентирани към семейството. Дори и да градят кариера, то е само защото никой не се нуждае от борш и няма кой да изтрие сополите.
Но щом намери мъжа, от който се нуждае, и се омъжи, тя хвърля цялата си кариера на пух и прах и се настанява вкъщи между телевизора и печката, като люлее бебето си с едната ръка и бърка супата с другата.

Също така, жената Риби винаги е шибан страдалец. Първо, в разгара на момента, тя ще каже на съпруга си, че любовникът й има още повече хрян (той ще го измисли); съпругът й, който преди това мълчаливо изтърпя половин ден караници, най-накрая я чука (не силно, никога не е удрял жена!), тя изтичва с рев и отива при приятелите си с крещи: „Аааа, той ме чука! „
Приятелките, познавайки добре жената Риби, ще симпатизират на съпруга й. Това нещастие ще издържи дълго време! Докато му е останало поне парче от вкусния му мозък, Рибата ще го изяде и хрянът ще отплува.

Хората тръгват наляво на принципа „о, той ме погледна погрешно?!“ Трябва да си отмъстя, ще се прецакам с това, онова и малко от онова!“
Дори и да не се осъществи (вероятно защото те мечтаят повече от тях), тя тайничко ще се утеши с мисълта, че би могла, и ще се изфука, че е направила. След което обезумелият съпруг ще я чука отново и всичко ще се повтори отначало.

Като цяло жените Риби са добри, сладки момичета. Само в главата им е прецакано. А на състезанието сред жените „Зодиакален идиот“ жените Риби получават голямата награда.