Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора и на закрито

Айлин Бобева навърши 24 години и отпразнува с бесен рожден ден. Мацката от “Ергенът” сподели секси фотоси в Instagram, които са направени навръх партито в известно столично заведение.

Може да бъде изображение с 1 човек

Бобева е заложила на casual визия, но пък е все така секси. Едно от нещата, за които бе разкритикувана в “Ергенът” е, че била твърде сексуална в поведението и излъчването си. Коментарите дойдоха от страна на Пам Велидис, с която се оказа, че Айлин се познава преди влизането им в шоуто. Звете мацки са участвали в обща рекламна кампания на моден бранд.

Може да бъде изображение с 1 човек и на закрито

Така или иначе Айлин заяви, че не се притеснява от коменатарите по свой адрес, а участието ѝ в “Ергенът” изглежда сигурно. Именно нейното име се спряга, че ще присъства във финалната тройка, но тепърва предстои да разберем това.

Няма налично описание на снимката.

https://www.vbox7.com/

Айлин Бобева от шоуто Ергенът посрещне рождения си ден на

Синеоката хубавица, която набра огромна известност с присъединяване си в предаването по Би Ти Ви, благодари на феновете си, които я поздравиха в обществената мрежа. Тя се надява да означи празника и с най-близките си приятелки, когато се върне в България.

Що се отнася до мъжете. Бобева не разкрива дали сега е обвързана. Макар че стига много напред в „ Ергенът ”, съгласно осведомени тя не е победителката, тъй че по всяка възможност пианистът Евгени Генчев не е индивидът до нея.

Близки до Айлин настояват, че тя се записала за присъединяване във формата, с цел да се снабди с повече известност. Музикантът дори не бил неин вид, само че се налагало да флиртува с него, с цел да съблюдава изискванията на шоуто. Чаровната брюнетка споделила пред хора от обкръжението си, че къдрокосият пловдивчанин й допаднал като темперамент, само че го харесвала единствено като другар и сред тях не се появила химия.

Освен като каратистка, Айлин се показва в обществената мрежа като модел и гримьорка. Тя се е снимала в доста фотосесии и видеоклипове. Преди време е живяла и няколко месеца в Истанбул – подписала с контракт фешън организация, която й осигурявала задължения там. Стройната красавица се е пробвала и като актриса – кандидаствала е в НАТФИЗ, само че не била призната. Макар че фантазията й за огромната сцена тогава била попарена, в този момент е удовлетворена, че има опция да се изявява в ефира на Би Ти Ви. Бобева се надявала, че около известността, която я застигна, може да получи роля в някой сериал и въпреки всичко да се занимава с актьорство в бъдеще.

Не е загадка, че Айлин е от турски генезис, само че се нервира, когато хората го акцентират. Заради мургавия тип на татко й Ресми даже се появиха изказвания, че е ромка, само че тя ги отхвърля. „ Аз съм българка, тъй като съм родена в България и приказвам български език! ”, безапелационна е младата дама.

Макар че няма силикон в бюста, Бобева има други усъвършенствания във визията си. Тя си е увеличавала устните с хиалуронова киселина, а от по-старите й фотоси се вижда, че е носила брекети, с цел да поправя захапката и подредбата на зъбите си. Все отново каратистката още не е прекалила с корекциите и множеството фенове са на мнение, че е най-красивата участничка в „ Ергенът ”.

https://novini247.com/