ХВАНАХА ПИЯН НЕПРАВОСПОСОБЕН ШОФЬОР

0
751

 

Пиян и неправоспособен шофьор бе задържан за 24 часа, съобщават от полицията. На 2 декември, около 21:45 часа, в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ланчия” с добричка регистрация, управляван от 43-годишен мъж, известен на МВР. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,93 промила в издишания от водача въздух. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водачът на МПС е неправоспособен.

С 1,86 промила алкохол е заловен и 23-годишен водач на Фолксваген от село Кремена. Проверката е извършена на 2 декември, около 21:40 часа, в град Генерал Тошево. Задържан е за 24 часа.

На 2 декември, около 22:15 часа, в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация, управляван от 24-годишен мъж, известен на МВР. При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за употребата на метаамфетамин. Задържан е за 24 часа. НДТ