• Родена в Диърборн и израснала в предградието на Детройт. Аманда „Манди“ Черундоло /Mandy Cherundolo/ е модел, предприемач и личен треньор. Тя е известна с извитата си физика и страхотни крака, които е изградила с упорит труд във фитнеса.

Докато расте, Манди е запалена по фитнеса и моделирането. Тя решава да съчетае двете си страсти и да продължи кариерата си на пълен работен ден. След като завършва колеж, Манди започва да моделира за местни агенции и започва да се състезава в шоута на NPC Bikini.

С течение на времето тя се превърна в онлайн сензация и успешен фитнес модел.

Това е нейната история:


 

„Хората винаги ще говорят зад гърба ти. Може и да им дам нещо хубаво да кажат.

Статистика на спортистката

 

Пълно име: Аманда Черундоло
ТЕГЛО ВИСОЧИНА ГОДИНА НА РАЖДАНЕ НАЦИОНАЛНОСТ
115 – 125 фунта (52,2 – 56,7 кг) 5′ (152,5 см) 1984 г италианско-американски
ПРОФЕСИЯ ПСЕВДОНИМ ЕРА
Личен треньор, модел, предприемач, състезател по бикини mandycfit 2010 г

 


 

„Защото може да съм лоша, но съм идеално добра в това.“

постижения

  • Личен треньор
  • Модел
  • NPC състезател по бикини

 


 


„Благодарен съм за моята борба, защото без нея нямаше да се натъкна на силата си.“

Биография

Фитнес и моделиране

Манди Черундоло е родена през 1984 г. и е израснала в Ливония. Тя се е занимавала с различни дейности като дете, като танци, баскетбол, софтбол и мажоретки.

Освен интереса си към спорта и фитнеса, Манди била изключително очарована от моделирането и модата. Тя казва; „Откакто бях малко момиченце, винаги си спомням как правех модни ревюта за майка ми и баща ми. Когато остарях и започнах да спортувам и да се състезавам, тренировките и здравето вървяха ръка за ръка.“

Поради това тя решава да съчетае интереса си към фитнеса със страстта си към моделирането. В резултат на това тя започва да се състезава в шоутата на NPC Bikini, след като завършва колеж.

Този състезателен период беше кратък, както тя обясни; „Поради естественото ми телосложение (по-извити форми) направих крачка назад от състезанията и съсредоточих кариерата си повече върху моделирането и помагането на другите да постигнат своите фитнес цели чрез персонално обучение и здравен коучинг.“


 


Да станеш известен

През есента на 2016 г. Манди се премества във Флорида. От този момент нататък тя започва да отделя повече време всеки ден, за да стане успешен модел и личен треньор.

До 2017 г. тя постигна целта си – стана влияние в индустрията за моделиране и фитнес. С нейната слава, идваща от социалните медии, използвайки името „mandycfit“.


 


 

 

„Понеделник е ново начало, ново начало. Някои може да се страхуват от тях; Очаквам ги с нетърпение.”

 

Хранене

Любимото хранене на Манди за деня е закуската. Тя каза на шега, че ако диетата й позволява, ще закусва за всяко хранене за деня.

Любимата й храна е препечен хляб езекиел с тънко нарязани банани между тоста, заедно с кокосово масло и канела.