• Шофьор на камион е убит от разгневена тълпа, след като преди това е прегазил 6-годишно дете в сунгурларското село Прилеп

Шофьор на камион е убит от разгневена тълпа, след като преди това е прегазил невръстно дете в сунгурларското село Прилеп, научи БЛИЦ.

На място е засилено полицейското присъствие, провеждат се действия по установяване на умишленото убийство. Извършват се арести. Очаква се на мястото да пристигнат и прокурори от Бургас.

Шофьор на тежък камион е прегазил дете, след което тълпа от роми са пребили водача на тежкотоварната машина. По първоначална информация шофьорът е наръган с нож в кабината на камиона.  https://blitz.bg/

Окръжният прокурор на Бургас след трагедията в Прилеп: Няма да допуснем улично правораздаване

“Прокуратурата ще действа безкомпромисно и няма да допуснем улично правораздаване. България е демократична и правова държава”, заяви пред БТВ бургаският окръжен прокурор Георги Чинев.

По-рано днес 6-годишно момче бе прегазено от товарен автомобил в района на село Прилеп, а водачът почина след саморазправа със семейството на детето.

“Ние сме на място с наблюдаващия прокурор. Тече оглед на местопроизшествието. Паралелно текат и оперативни беседи с лицата, имащи съпричастност със случилото се”, категоричен бе Чинев. https://trud.bg/

Стана ясно кой е убиецът на тираджията, погубил 6 г. дете, кабината на камиона е цялата в кръв!

  • Тумбата от Везенково и Прилеп, която остави дете без надзор, а след това отне човешки живот по брутален начин, била от пришълци

В кабината на варненския тир е станало жестокото убийство, след като камионът помете 6-годишно момченце, оставено да играе на улицата безпризорно. Роднините на детето празнували Богородица по стар стил и гуляели в близка къща, пише Флагман бг.

Веднага след трагедията те наизскачали и свирепо започнали да налагат 57-годишния мъж.

По информация на източник, седем души са арестувани, а малкото име на извършителя на убийството е Кольо.

Водачът е станал жертва на саморазправа, нанесли са му жесток побой. Получен е сигнал на тел. 112 за инцидента от спътника на шофьора, каза старши комисар Емил Павлов, директор на ОДМВР-Бургас.

Образувано е досъдебно производство, тялото на водача все още е в кабината. Извършва се оглед на местопрестъплението, паралелно текат разпитите на седмината арестувани.

Прокуратурата ще действа безкомпромисно, събирайки доказателства за извършителя. По кабината няма следи от взломяване, единствено има счупен преден ляв фар.

Тепърва се установява с какво са нанесени ударите. Огромно количество кръв е опръскало кабината на тира, каза окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев, който също е на мястото.

Местни жители твърдят, че селата в сунгурларско са пълни с големи фамилии пришълци от други населени места, които работят в дърводобива, нанасят се нелегално на катуни в необитаеми къщи и дори получават временни адресни регистрации, за да могат да дадат своя глас на изборите.

Именно такива са и тумбата от Везенково и Прилеп, която остави дете без надзор, а след това отне човешки живот по брутален начин.  https://blitz.bg/

Шокиращи подробности за шофьора, който уби дете в Прилеп и след това група роми го ликвидира!

  • Свидетел на инцидента е успял да избяга със случаен транспорт от селото, откъдето успява да сигнализира на тел. 112 за саморазправата

Временно се ограничава движението по път II-73 в Ришкия проход, в района на село Прилеп поради ПТП. Трафикът се регулира от “Пътна полиция”.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

По последни данни ужасна трагедия е станала малко след 15:00 часа днес в района на с. Прилеп, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

57-годишен шофьор на товарен автомобил, с варненска регистрация е блъснал и убил 6-годишно дете. Водачът на камиона също е загинал на място, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

По първоначални данни, детето от с. Везенково внезапно е пресякло платното за движение.

Своевременно към мястото на инцидента се отправили близки роднини на момченцето, които празнували в близост личен повод.

По думите на спътник на водача на камиона с него започнала саморазправа. Свидетелят успял да избяга и е откаран със случаен транспорт извън с. Прилеп, откъдето успява да сигнализира на тел. 112 за осъществените действия.

Дошлите на място полицейски служители констатирали смъртта на 57-годишния водач. По случая е образувано досъдебно производство.

Към момента се извършва оглед и се провеждат процесуално-следствени действия за установяване на причините за смъртта на водача.

До приключване на огледа пътят през Ришкия проход е затворен. Трафикът се пренасочва по обходни маршрути.

Регулирането на движението се осъществява от служители на „Пътна полиция“ при Районно управление – Сунгурларе. https://blitz.bg/