През ноември започва делото срещу Мариян Дяков, обвинен в отвличане и държане в плен на 18-годишната Виктория от Добрич миналото лято. Припомняме, че Виктория бе в неизвестност 20 дни и бе намерена дрогирана и жестоко изтезавана в дома на похитителя си.

Обвинителният акт срещу Мариян Дяков включва три обвинения – за разпространение на наркотици, отвличане и насилие върху жертвата, съобщи временно изпълняващият длъжността окръжен прокурор на Добрич, Златко Тодоров.

Виктория бе открита в дома на задържания през юли миналата година в изключително тежко състояние и с опасност за живота. По тялото ѝ бяха открити редица наранявания и следи от гасене на цигара, разкри веднага след случая говорителката на главния прокурор Румяна Аранаудова. Разследването показа, че девойката е била системно дрогирана и държана без храна и вода в продължение на 20 дни.

Момичето е било обявено за издирване, но е било намерено случайно. По сигнал на гражданин на 24 юли е извършено претърсване в дома на родителите на задържания, където е открито малко количество наркотични вещества. Така полицаите стигат и до самия Дяков, в дома на който откриват Виктория.

В момента обвиняемият Дяков се намира в затвора. НДТ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. БЪЛГАРИТЕ
  7. РИБОЛОВ
  8. ГЮВЕЧ
  9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  10. България – Китай 中国保加利
  11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST