50-годишният Христо Янев е преместен в реанимация, други двама – 53-годишният му колега е с множество контузни рани, а 37-годишен

Стана ясно кои са загиналите при тежкото ПТП на АМ “Тракия”. Пътуващите в Хюндая  са работници, полагащи асфалт в с. Безмер, община Ямбол, научи Флагман.бг.

Те са се прибирали от работа към Бургас. Загиналите мъже са на 32,38 и 49 години – водачът на минивана. Тримата оцелели в зверската самостоятелна катастрофа са откарани в Шокова зала, като един от тях е настанен в реанимация.

Пострадалият, настанен в реанимация с опасност за живота, е на 50 години, казва се Христо Янев. Край него са няколко екипа, специалисти, някои от които повикани извънредно. В много тежко състояние, но не критично, е 53-годишен колега на Янев, който е с множество конузни рани и вътрешни кръвоизливи. Най-леко пострадалият е на 37 години, за когото съобщихме, че има само драскотини, но е силно уплашен.

Възможно е шофьорът да е бил преуморен и да е заспал зад волана. Нашият репортер видя, че автомобилът има спирачен път и той е около 10 м. По траекторията, отбелязана върху асфалтовото покритие на дясната и аварийната лента, се вижда, че водачът е правил опити да овладее колата.

За да се прецени дали има и друга причина, освен невниманието на шофьора или неизправност на автомобила, техническите лица близо час измерваха и снимаха района. Целта е да се установи дали миниванът не е бил подсечен от друг движещ се в същата посока автомобил. Ще се гледат и записи на най-близките камери на АПИ преди и след 356-ия км. Засичането на виновник обаче ще е възможно само за изключително добър спец, който да изчисли и десети от секундата, за да се докаже несъстоялото се евентуално стълкновение.

Предстои да им бъдат взети проби за алкохол и наркотични вещества.

https://www.flagman.bg

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  17. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  18. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА