Този път Камелия изби рибата! Клонира се и си показа… ВИДЕО 18+

0
1423

Камелия пак изби рибата с това, което направи. В скорошно видео в социалните мрежи Огън момичето зашемети феновете си с хрумката да се клонира, а причината е, че изпълнява култово парче на близнаците братя Аргирови.

Ефектната блондинка, разбира се, е облечена повече от предизвикателно – в садо-мазо бельо с кожени презрамки и черна перука. И очаквано провокира бурни коментари от страна на последователите си не само заради изпълнението, но и заради начина, по който изглежда.

Вижте видеото:

“Как си ти? Как си ти? Все едно и също правя… Как си ти? Как си ти? Зле съм, но ще се оправя!”, припява си Камелия, която демонстрира завидно добро настроение в напрегнатото заради пандемията време, в което се намираме.

Сама си се забавлява Камелия! Пее един от любимите хитове на братя Аргирови, и то по зрелищен начин – с черна перука и по черно садо-мазо бельо с кожени презрамки, наметнала лъскава кожена риза, едва прикриваща сутиена и преливащите й прелести.

За капак Камелия използва програма, с която се клонира, и на екран я виждаме двойно, за да имитира Аргирови./show.blitz.bg