Това момиче от Франция е новата Ванга! Нейното предсказание разтрепери цялата планета /ВИДЕО/

0
3637

Тя е обявена от самата Ванга за нейна наследница, твърдят руските медии. Момичето се нарича Кайда /Каеда/ Убер и живее в Монпелие. За невероятните прилики между нея и Ванга се разказва в обширен репортаж на руската телевизия НТВ.Приликите между Ванга и Кайда са много. И френското момиче като баба Ванга започва да губи зрението си, и дори има и същите жестове като нея. Разликата между двете е, че Кайда може да лекува другите, но не и себе си. По примера на македонската пророчица и момичето вижда призраци, но има страх от тъмнината, защото нощем нейните видения са най-силни.

За момичето се твърди, че е наследила дарбата на Ванга и дори е преродената пророчица. За нея се заговори още през 2011 г., когато тя е само на 7 години.

Много специалисти се захванаха да изучават явлението Кайда. Извършиха се допълнителни изследвания в Русия за паранормалните явления свързани с нея и да се разбере дали наистина тя общува на сън с Ванга, както тя твърдеше в свое интервю. Година по-късно бе съобщено, че момичето е загинало при катастрофа.

Но през януари от руската телевизия успяват да намерят детето и да направят дълъг репортаж за него. Според руските медии, едно от пророчествата на Ванга е, че тя ще предаде своята дарба на жена от Франция. Руснаците са 100% убедени, че това е точно Кайда.

Приликите между французойката и Ванга са плашещи. Точно както и ясновидката от Петрич, и детето показва с пръст, когато изразява своите прогнози. Докосва слепоочията си по същия начин, а вече трябва да носи очила, тъй като зрението й се влошава и има опасност да го загуби.

И Кайда вижда нощем различни духове — мъже и жени. Тя се страхува най-много от един черен мъж, който й се явява. Тук руснаците пак правят паралел с баба Ванга, за която казват, че се е страхувала от един мъж. Той идвал при нея и тя изпадала в транс.

„Тя ще вижда в бъдещето, тъй както виждам и аз“, предсказала пророчицата.

Така се случва и с Кайда. Момичето се страхува страшно много от бежанците. Тях вижда вече навсякъде и казва, че някои от тях са добри, но чувства и заплаха.

Според нея, клането в Париж е трагедия, която ще се повтори.

Странните неща около Кайда започнали да се случват още когато майка и забременяла с нея. Жената сънувала странни неща, без да знае, че чака дете. Сънувала две момичета, които и съобщили, че е бременна. Отишла на гинеколог и той потвърдил, че е бременна. Тя не искала да знае пола на детето. След известно време, отново сънувала двете момичета, които и казали, че ще роди момиче, пише razkritia.com