Спешно набират дарения за онкоболна родилка от Генерал Тошево

0
899

Във фейсбук бе разпространен апел за спешна помощ за събиране на средства, за да се подпомогне лечението на онкоболна бременна жена от Генерал Тошево. В апела се казва:

“Здравейте, искам да помоля всеки, който има възможност да помогне на една бъдеще майка да преодолее коварната болест, а именно рака.
Инка Георгиева е на 23 години от град Генерал Тошево и по време на бременността и откриват рак на гърлото. На бъдещата майка са и направени няколко интервенции, но сега се налага нова такава и химиотерапия. Лечението е доста скъпо и е трудно за всички близки на Ина.
Ако имате желание и възможност да помогнете,в магазин Берьозка (до стара къща,руския магазин) има поставена кутия за дареня.
Благодаря Ви предвасрително!”
“Сквамозен клетъчен карцином, това е диагнозата която Ина разбира когато е в петия месец! Сега е в седми и се налага да извадят бебенцето за да може Ина да се лекува тъй като състоянието и е много влошено! Приятели за лечението на Ина ще са необходими много средства с които тя и семейството и не разполагат! Обявява се спешна кампания МОЛЯ ВИ, НЕ ПОДМИНАВАЙТЕ, МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ И СПОДЕЛЕТЕ! Нека заедно спасим Ина и нейното бебче!”, гласи друг апел в социалната мрежа.
НДТ

Банкова сметка е:IBAN:BG45BUIN95611000436747
титуляр Ина Георгиева Георгиева.