Петима души загинаха при тежка катастрофа на пътя София-Варна, съобщиха от МВР.

Около 16.25 часа в неделя е получен сигнал за тежък пътен инцидент в участъка между Кьосевци и Камбурово. На място е установен челен сблъсък между два леки автомобила.

По непотвърдена информация двама мъже, жена и две деца са загиналите, съобщи NOVA.

Движението в участъка временно бе ограничено. В 19.45 ч. от АПИ информираха, че движението в участъка Кьосевци – Камбурово е възстановено

По-рано вчера  “БМВ” и “Тойота” се удариха челно по пътя към Паметник “Създатели на българската държава” в Шумен. Инцидентът стана преди обед. По първоначална информация трима души са откарани за преглед в болница.

БМВ-то се е спускало от чешмата към града. Точно до първата къща срещу него излиза учебен ван “Тойота” и двете коли се удрят. В учебната кола не е имало курсисти, а само водачът – на 69 години и неговата съпруга – на 65. Мъжът е невредим, но съпругата му има фрактури на четири ребра, раменна кост и бедрена кост.

В БМВ-то освен 21-годишният шофьор,  е пътувало момиче на 17 години, което е с фрактура на раменната кост.

И двамата водачи са правоспособни и с отрицателни проби за алкохол.

Шестима души пострадаха при тежка катастрофа на бензиностанция в село Белопопци, край Елин Пелин. Състоянието на четирима е тежко. Сигнал за инцидента е подаден в 18:11 часа.

В „Пирогов” са откарани 26-годишен мъж с контузия на глава и гръден кош и детето му – момиченце на 5 г., което е с контузия на ръката.

Спешните екипи транспортираха към болница мъж и жена на по 69 г. Тя е с тежка контузия на шийни прешлени и гръден кош, той е с фрактура на ръка. https://www.vesti.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. РИБОЛОВ
  9. ГЮВЕЧ
  10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. България – Китай 中国保加利
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST