• По първоначални данни единият автомобил се е блъснал отзад в този пред него, а третият вероятно, за да избегне сблъсъка е предприел маневра и е изхвърчал от пътното платно

Жена е тежко пострадала при катастрофа, станала преди минути на изхода на Карлово. Тя е откарана в Пловдивска болница за преглед и е пътувала в един от автомобилите.

Все още не е известно какво е състоянието й, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал между три автомобила. В единият от тях е пътувало дете, което не е пострадало, другите пътници са в добро състояние.

Както БЛИЦ съобщи по-рано днес, на същия път е възникнала тежка катастрофа между Джип “Гранд Чероки” и автобус, превозващ ученици, като в болница са откарани едното дете и учителката.

По първоначални данни единият автомобил се е блъснал отзад в този пред него, а третият вероятно, за да избегне сблъсъка е предприел маневра и е изхвърчал от пътното платно.

Работата по случая продължава. В момента пътят Карлово- Пловдив е затворен. За областния град няма обходен маршрут, тъй като участъкът Васил Левски – Баня също е затворен, защото се извършва ремонт.

В болница бяха откарани едно дете и учителка. Те са в добро състояние и са контактни. Лекарите провеждат изследвания, за да се уверят в състоянието им.

https://blitz.bg/