• Извратеното старче окуражавало участниците в гаврата да не носят презервативи

70-годишеният мъж, за който се твърди, че е упоявал жена си, така че над 80 човека, с които се е запознавал онлайн, да могат да я изнасилват в продължение на десет години, ще бъде съден в преустроен изложбен център. Това се налага заради големия брой мъже, обвинени в изнасилването й.

Доминик П. и още 50 мъже ги чакат 20 години зад решетките, ако бъдат признати за виновни в процеса им в Parc des Expositions в Авиньон, Южна Франция, следващия септември.

Възрастният мъж е обвинен в организирането на групата за изнасилвания, като е използвал онлайн форум, наречен “Без нейното знание”, за да покани мъжете, които били на възраст между 25 и 72 години в дома си в Мазан, близо до Авиньон, за да ги заснеме как нападат и изнасилват съпругата му, докато тя е била под въздействието на наркотици. Всичко това се развило в периода между 2011 и 2020 година.

Съпрузите

Твърди се, че Доминик е упоявал жена си, като е сложил таблетки “Temesta”, мощен анксиолитик, във вечерята й. След това канил непознати от онлайн форума в спалнята на двойката, за да може жена му да бъде изнасилена, докато е в безсъзнание.

В документите на прокуратурата се твърди, че съпругът Доминик П. е призовал изнасилвачите на съпругата му да не носят презервативи.

Според дъщеря му, Каролайн Дариан, която публикува и книга за престъпленията на баща си, той е имал изпитана система, за да се увери, че жена му няма да се събуди по време на някое от изнасилванията. Той казвал на мъжете да паркират колите си далеч от къщата и да се събличат още в кухнята. Казвал им още да не носят одеколон, да не пушат, както и да затоплят ръцете си на радиатора, за да не събудят жена му.

Миналото лято лекар по делото разкри, че жената, която е на около 60 г., е била заразена с четири венерически болести и е имала тежки гинекологични проблеми. Разследващите научиха за ужаса й едва през 2020 година, когато съпругът Доминик бе арестуван в супермаркет, защото снимал под полите на клиентките на магазина. Когато полицията претърсила телефона му с камера, както и оборудването, съхранявано в дома му, те открили всички изображения, съдържащи насилие спрямо съпругата му.

Предполагаемите изнасилвачи, замесени в случая, включват държавни служители, болнични служители, военни, надзиратели, медицински сестри, журналист, общински съветник и шофьори на камиони.

Пожарникар, обвинен в изнасилването на Франсоаз, носел униформата си по време на нападението, става ясно от едно от видеата. Компютърът на огнебореца съдържа 728 изображения на деца, подложени на сексуално насилие, твърдят прокурорите.

Някои от участниците твърдят, че нямат представа, че сексът със съпругата на Доминик не е по взаимно съгласие, докато един дори отрече да става въпрос за изнасилване, казвайки: “Това е жена му, той прави с нея каквото си иска”.

Доминик също е обвинен в изнасилването и убийството на Софи Нарме, 23-годишна агентка на недвижими имоти, която бе намерена мъртва в Париж през 1991 г.

Във видеоклиповете си Доминик нарича съпругата си “уличница” стотици пъти, но настоява, че го е казвал нежно. Пред разследващите магистрати той посочил също, че обича жена си, която била “светица”. Неговият адвокат добави, че Франсоаз е била “първата му любов, всъщност единствената любов в живота му”.

Извършителят към момента е в затвора в Авиньон, обвинен в “изнасилване при утежнени обстоятелства” и прилагане на лекарства, използвани за упояване.

Когато съпругата му разбрала за тайните записи започнала да се самообвинявала, казвайки: “Аз бях неговото нещо”. След това подала молба за развод.

https://telegraph.bg