Изтощена съпруга подаде жалба в полицията срещу 64-годишния си мъж, който започнал „нов живот“ след като започнал да консумира „естествена виагра“, пише “Дейли стар”.

43-годишната жена разказва на полицаите в управление в Чачоенгсао, Тайланд, че възбуденият й съпруг иска секс по 7 пъти дневно.

Дамата, чието име не е известно, станала силно емоционална, докато описвала ситуацията. По думите й първоначално се е радвала на новооткритата мъжественост на любимия си.
null

Всъщност съпругът й установил, че либидото му се вдига благодарение на кокосова вода (сок). Така и двамата започнали да се радват на съживяването на любовния им живот.

След известно време обаче силното сексуално желание на мъжа й започнало да я изтощава. Тя се оплаква, че буквално била завличана в спалнята от похотливия си любим по няколко пъти дневно.

Жената споделя, че мъжът й е пристрастен към кокосовата вода, а сексуалните им преживявания са ежедневие.
null

„Два рунда за него са недостатъчни. Продължава да има желание и го правим още 3-4 пъти веднага след това“, споделя още изтощената съпруга.

„Дори когато го правехме през деня по много пъти, той ме моли да го направим и преди да заспим“, добавя тя.

Жената била утешена от полицейските служители и по-късно се прибрала у дома, за да опита да поговори със съпруга си и да опитат да изгладят проблема. Униформените са й казали, че не могат да й помогнат и това е нещо, което двойката трябва да изясни сама.

След като историята обаче попаднала в тайландските новини, щандът за кокосови орехи бил буквално затрупан от желаещи да си купят от сока-чудо и естествена виагра.

„Имам клиенти, които пият по 4-5 сока, само за да видят дали и на тях ще помогне“, признава собственичката на павилион за кокосови орехи.
null

Тя добавя, че кокосовият сок е на достъпна цена.

Доктор от местната болница признава, че пиенето на кокосова вода може да повиши тестостерона, което пък води до засилване на сексуалния апетит при мъжете.

https://blitz.bg/

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА