Счетоводител обра футболен клуб с четвърт милион заради порнозвезда (СНИМКИ 18+)

0
1328

Английският футболен клуб Файлд олекна с 250 000 паунда. Парите са задигнати от счетоводителя на петодивизионния тим Андрю Барнбрук, който със сумата плащал на британския порномодел Виктория Синклер, съобщи „Сън“.

Двамата са общували в интернет. Едрогърдата блондинка дълго време била обект на ухажване от страна на 37-годишния Барнбрук, който често й правил скъпи подаръци. Заради тях си е спечелил правото на лични срещи с 24-годишната порно звезда. Част от задигнатия четвърт милион паунда е била профукана на хазартни игри.

Британските власти вече са арестували счетоводителя на Файлд, който е получил обвинения в мошеничество. През април той трябва да се яви пред съда, където вероятно ще бъде произнесена присъдата му.

24-годишната Виктория Синклер е един от най-търсените порномодели в интернет. Тя взима по 3,99 милиона паунда за десетминутна видеосесия. Твърди се, че се съгласява на лични срещи с т.нар. консумация, но само срещу поне 400 паунда на час.

На профила си в „Инстаграм“ сексзвездата демонстрира скъп начин на живот. Шофира джип „Range Rover Sport“ за 65 000 паунда. Има снимки с чанта на „Louis Vuitton“ за 745 паунда и такава на „Valentino“ за 830 паунда, както и с часовник „Rolex“ за 5000 паунда. Профилът й е изпълнен със снимки от екзотични дестинации като Тайланд, Кабо Верде, Ямайка, Дубай, Ибиса, Лас Вегас и др.

  1. Жена роди 8 едновременно и стана порно звезда (ВИДЕО)
  2. Вендета! Бивша порнозвезда нападната с камъни от побеснели футболни фенове
  3. Съдия нареди на порнозвезда да плати на Тръмп $290 000 адвокатски хонорари
  4. Съпруга гледаше порно и видя мъжа си в отвратителна гей оргия!
  5. СТРИПТИЗЬОРКА ЗАСТРЕЛЯ ЛЮБОВНИКА СИ МАГНАТ ОТ УПОР МЕЖДУ ОЧИТЕ
  6. Млада учителка правила секс със свой ученик
  7. Мъжът на засуканата даскалица, която прелъсти 13-годишен с училищно приложение, го загази здраво заради…