Връзката между по-възрастен бизнесмен и танцьорка продължила четири години. Когато мъжът решил да я прекрати, всичко завършило трагично за него. Сега възлюбената му е обвинена в убийство. Според обвинението, 34-годишната танцьорка Дженифър Мориси от Пенсилвания е застреляла 64-годишния си любовник, след като той решил да не се вижда повече с нея. Майкъл МакНю е открит мъртъв в дома си през август 2017 г. Мъжът се е занимавал с фармацевтичен бизнес. Случаят с убийството се разглежда в съда. Мориси и МакНю се запознават през 2013 г. в стриптийз клуб и бизнесменът веднага взел момичето под крилото си. Връзката им продължила четири години, докато МакНю не решил да я прекрати, което и било причина за кавгата. Малко преди трагедията мъжът изпратил на Мориси съобщение, в което заплашвал да я убие, а тя на свой ред обещала да „потроши“ своя благодетел.

Представители на прокуратурата заявили в съда, че според тях жената е застреляла жертвата си точно между очите. След това тя напусна мястото на престъплението, но се върнала, за да покрие следите си и да представи инцидента като въоръжен грабеж. Защитата на Мориси обаче твърди, че изстрелът е бил случаен и е станал в разгара на битката между бившите любовници.

Ако съдът приеме обвинението, Дженифър Мориси трябва да бъде наказана за убийство, кражба с взлом, незаконно оръжие и фалшифициране на веществени доказателства. https://www.blitz.bg

ОЩЕ НА ТЕМА СТРИПТИЗЬОРКА

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  8. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  9. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  10. 10.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. 11.  България – Китай 中国保加利

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST