СТЕФАН РУСЕВ Е НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА РОТАРИ КЛУБ ДОБРИЧ

0
314
През месец юли в цял свят започва новата ротарианска година и всички клубове в България осъществяват ежегодната смяна на ръководството, съгласно Конституцията на Ротари Интернешънъл. Целта на традицията е всеки да мине през лидерски мандат и да даде най-доброто от себе си в служба на обществото.
Церемония за смяна на лидерството се проведе снощи и в Ротари клуб Добрич. По време на ритуала паст президентът Красимир Мецов предаде огърлицата на новия президент Стефан Русев, който ще води клуба през ротарианската 2022-2023 г.
Красимир Мецов отчете добрите резултати постигнати по проектите, реализирани от клуба и тяхната полза за обществото. Паст президентът благодари на членовете на организацията за работата през изминалата ротарианска година, която беше предизвикателство за всички и пожела на наследника си и на своите съмишленици здраве, много положителни емоции и нови успехи.
Новият президент Стефан Русев благодари за оказаното доверие и увери всички, че ще следва неотклонно принципите и благородните каузи на Ротари в полза на обществото. Клубът ще продължи работа по започнатите проекти, ще реализира нови и ще вложи усилия за сплотяване на клуба и обръщане към вътрешния живот в организацията, което е важно за добрата работа.
Приветствие отправи и паст Асистент дистрикт гуверньора Георги Панов, който поздрави членовете на клуба и ги призова да продължават да служат безкористно в името на общността.
Ротари е най-голямата неправителствена организация в света и не веднъж е доказала, че изпреварва политиците и може да обедини бизнесмени, професионалисти и лидери в професиите в една организация, поставила си високата цел да служи на обществото.