Грейс, заедно със сестрите си Мади и Хариет, са израснали в строга, религиозна среда. Сега те се откъснаха от религията, за да бъдат дръзки заедно пред камерата

Сестринската връзка не е като никоя друга – може би затова тези трима братя и сестри са повече от щастливи да се забавляват заедно.

През по-голямата част от младия си живот Грейс, заедно със сестрите си Мади и Хариет, израстват в строга религиозна среда, която ги кара да посещават църква всяка седмица – без значение в коя страна се е преместило семейството им.

От Камбоджа до Тайланд, Австралия, Латвия и Казахстан – сестрите са били обучавани вкъщи от родителите си християни и им е забранено да имат гаджета, социални медии и филми с рейтинг PG+. Но сега нещата се обърнаха.

За ужас на родителите им и трите им дъщери напуснаха църквата в рамките на три години една от друга и в крайна сметка навлязоха в секс индустрията – с най-голямата сестра на Грейс, Мади, която започна да ескортира на 23-годишна възраст.

Хариет започна да се съблича на 18, докато Грейс реши да прави дръзко онлайн съдържание, когато навърши 21 години. Сега Грейс, на 26, разкри какъв е бил животът на непокорните сестри.

Тя започна да работи в индустрията за възрастни през 2020 г., точно когато в Мелбърн настъпи блокадата, и няколко неща я вдъхновиха да се потопи в секси ролята. Беше й писнало да се чувства „уплашена да не бъде съдена“ и знаеше, че това ще бъде бърз начин да спечели пари.

Говорейки ексклузивно пред Daily Star, Грейс каза: „Всички сме израснали в много религиозно и строго семейство и домакинство. Честно казано имаше толкова много контрол и посредничество върху всичко, което правехме, гледахме, обличахме и ядехме – беше изтощително.

„На всички ни беше казано, че сексът преди брака е „грях“ и ще отидем по дяволите, ако се занимаваме с това. Мисля, че всички сме стигнали до момент, когато сме станали възрастни, когато не можем да понесем постоянния натиск да бъдем перфектни християни момичета, и просто искахме да имаме собствени мнения и вярвания.

„Всички ние имаме различна причина да започнем в индустрията за възрастни, но определено знам, че споделеното възпитание е оформило цялата ни нужда от бунт.“

Въпреки че трите сестри изпитваха нужда от промяна, никоя от тях не си представяше да направи нещо подобно. Грейс каза, че всички са били „много послушни“, когато са били деца, а тя е била особено срамежлива и тиха.

Всъщност, когато хората разберат с какво си изкарва прехраната, тя признава, че често са шокирани. Много хора също питат как са отгледани.

„Когато кажа в строго християнско домакинство, те девет пъти от 10 повдигат вежди и казват „е, затова децата се бунтуват, когато са твърде ограничени и контролирани“, добави тя.

„Всички можем да се свържем с едни и същи борби, както и да се мотивираме взаимно в различни области. Обичам да помагам на сестрите си да постигнат целите си и знам, че всички сме изключително трудолюбиви хора.

„Абсолютно нищо няма да ни спре и ние всички се подкрепяме на 100%“.

Въпреки че момичетата имат силна сестринска връзка, Грейс призна, че семейството „мрази“ това, което правят. Тя каза, че те никога няма да променят възгледите си за религията и смятат, че това е „погрешно“.

Грейс обясни: „Всички сме създали много близки и подкрепящи приятели, всеки от които е до всички нас. Приятелите ми са като моето семейство и аз лично никога не бих се обградила с хора, които са нещо друго, но не и един милион процента най-големият ми фен.

„Ние извървяхме дълъг път с нашата семейна динамика и отношения и с течение на времето всички ние узряхме. Всички израснахме да уважаваме мненията на другите. Това не пречи на родителите ми да плачат за това, което направи все пак.“

Въпреки това сестрите печелят пари онлайн. Докато Грейс и Хариет направиха хиляди долари от едно рисковано видео заедно, Грейс също получава безброй заявки в своите OnlyFans за още видеоклипове със сестрите си.

Въпреки молбите им, Грейс е категорична, че всичко, което правят сексуално заедно, е недопустимо и за трите момичета. Преди няколко години двама от тях направиха доста пари, когато Грейс публикува видеозапис, в който те друсат задниците си заедно.

Оттогава нейните DM са непрекъснато залети с молби за повече екшън момиче срещу момиче.

Тя каза: „Въпреки че всички се подкрепяме и сме готови да заснемем заедно някакво съдържание, не бихме отишли ​​по-далеч от топлес снимки или видеоклипове заедно.

„Всички сме съгласни, че това все още е голямо удоволствие за моите фенове, които имат фантазии за мен със сестрите ми.“

Говорейки за възможностите, които й предоставя, тя продължи: „Купих три имота и обиколих света с доходите си. Както и срещнах най-красивите хора в индустрията, които имам като приятели за цял живот.

„Освен това, че успях да израсна като личност извън моите възпитателни убеждения, сега създадох свои собствени вярвания, които ме превърнаха в уверената и страстна жена, която съм днес. Наистина вярвам, че това ми даде най-безумната увереност, която не бих не съм имал, без да работя тази професия.“

Можете да научите повече за Grace в Instagram и TikTok .

https://www.dailystar.co.uk/