1. 1. Червени очила

Вие сте чувствена и страстна натура. Горите в любовта си. Раздавате се и не пестите от енергията и чувствата си. Когато сте с някого, вие сте изцяло отдадени на този човек. Не прощавате изневярата, защото и вие самите сте неспособни на това. Не толерирате лицемерието и лъжата, прикритостта и потайността. За вас любовта трябва да бъде огнена и бурна или изобщо не е любов. Не ви е чужда ревността, защото смятате, че тя е едно от лицата на любовта. Ако обичаш някого, значи трябва да го ревнуваш. Внимавайте да не прекрачите границите обаче. Мечтаете за вечна страст. Не обичате скуката. Искате романтика, мили жестове, ухажване – емоции, които да ви поддържат живи. Заслужавате ги и ще ги имате.

  1. Леопардови очила

Вие имате мечтателен поглед към живота. Вие сте мечтатели и обичате да си измисляте. Често обаче превръщате мечтите си в реалност именно защото не се отказвате от тях и не позволявате на другите да ви разубедят. Харесвате забавленията, оптимисти сте и в природата ви е да мотивирате другите. Обичате разнообразието и го търсите в живота си. Ограниченията ви смущават и потискат. Не носите много на критика. Трудно приемате, че е градивна. Добре е понякога да се вслушвате в съветите на онези, които искрено ви мислят доброто и ви обичат. Склонни сте да трупате напрежение във врата и раменете. Ще го разсеете, като дишате дълбоко.

  1. Сини огледални очила

Вие сте тайнствена натура. Прикривате много от себе си, но не защото сте лицемерни, а защото твърде много са ви наранявали, когато сте се доверявали. Тъжно е, че сте загубили доверието си в хората. На този етап от живота си чувствате липса на близки хора. Имате чувството, че се борите сами с проблемите си. Всъщност се борите със самите себе си. Вътрешно се измъчвате от някакви неразрешени конфликти и дилеми. Намерете начин да ги разрешите, защото пропускате важни моменти, докато се тревожите. А и нещата никога не са толкова черни, колкото ни изглеждат.

  1. Кафяви очила

Вие имате реалистичен поглед към живота. Не обичате да летите в облаците и да си поставяте неизпълними цели. Не стоите без работа, но знаете кое е по силите ви и кое не. Честолюбиви сте, притежавате състезателен дух и обичате да контролирате всичко. Хора на действието сте и цените ефективността. Често се нагърбвате с прекалено много задачи и не ви остава време нито за себе си, нито за семейството. Най-често трупате напрежение и стрес в долната част на гърба. Може да се наречете успели хора именно защото добре познавате себе си и вярвате в собствените си възможности. Не разчитате на другите хора, а само на способностите си.

  1. Лилави очила

Вие сте нежна и скромна личност. Не обичате да сте в центъра на вниманието. Говорите малко, но когато говорите, е на място. Държите на здравите и хармонични отношения. Семейството е на първо място. Обичате уюта, чистотата, подредеността. Грижите се за дома си да бъде спретнат и гостоприемен. Вие сте деликатна натура. Лесно се впечатлявате, умеете да съчувствате на другите, но и сте лесно раними. Мечтаете за споделена голяма любов. Мечтаете да ви разбират дори без думи. Мечтаете да помълчите със сродната си душа и това да бъде удоволствие от взаимната компания, а не напрегнато търсене на думи. Вашата душа е чувствителна и добра, вие заслужавате да бъдете обичани така, както вие обичате. Голямата любов ще ви срещне. Трябва да бъдете по-смели и да се осмелявате повече. Борете се за щастието си, защото го заслужавате.

  1. Звездовидни очила

Вие сте широко скроена и креативна личност. Цените високо свободата си и идеите ви често са ексцентрични. Вие сте енергични и приветливи. Обичате предизвикателствата и разнообразието. Монотонността и еднообразието ви потискат, а скуката разболява душата ви. Склонни сте да задържате стрес в долната част на корема. Когато сте преуморени, получавате главоболие. Хората ви обичат, защото сте весели и често пренебрегвате личните си болки и проблеми заради другите. Умеете да бъдете душата на компанията и да прикривате вътрешните си терзания. Хората, които не са ви толкова близки, почти никога не разбират за бурите в душата и за мъката в сърцето. Не обичате да се оплаквате, не споделяте проблемите си с всеки – предпочитате да изслушвате другите и да им помагате. Мечтаете за по-големи неща от вас самите – за свят, изпълнен с доброта, за свят, в който децата са здрави и имат достатъчно храна. Мечтите ви са много по-големи от вас самите. Затова заслужавате и лично щастие, което рано или късно ще ви се случи.

Цветелина Велчева

https://www.obekti.bg/

  1. Любовният ви живот според цвета на очите
  2. СПОРЕД ИЗСЛЕДВАНЕ: КЪСОГЛЕДИТЕ СА ПО-УМНИ
  3. Горещите мацки винаги носят очила! – ГАЛЕРИЯ
  4. Най-скъпите подаръци на звездите
  5. Гугъл обяви старт на продажбите на “умни очила”
  6. Най-скъпите слънчеви очила
  7. Очила разкриват емоциите и здравословното ни състояние
  8. Слънчеви и кръгли. Очилата на 2010
  9. Ефектът на бирените очила действа по-добре при жените