СЛЕД СТРЕЛБАТА ПО КУЧЕТА И КОТКИ, В ДОБРИЧ ДОЙДЕ РЕД И НА АВТОБУС С ПЪТНИЦИ

0
269

Писахме неведнъж, че в Добрич се стреля с пушка или пистолет по кучета и котки. Призовавахме да бъдат найпосле разкрити изродите. Но така и никой не се размърда. Писахме, че това ще доведе и до по-сериозни последици – стрелба по хора. Глас в пустиня.

И ето, че от Община Добрич алармират, че е стреляно с въздушна пушка по автобус, в който е имало пътници. Какво ще стане, ще има ли разследване, ще бъде ли намерен стрелецът, за когото  вече вече открито се говори, че е по-добре да бъде изпратен в помощ на Украйна на фронтовата линия, ще покажат следващите дни. А дали ще дойде и ден, в който няко своеволно да простреля някого по улиците на Добрич, в училищен двор, в парка или на масово събитие, можем само да гадаем и да се надяваме, че няма да се случи.

А какво написа в социалните медии и какво се препредаде в столичните електронни медии, прочетете без наша редакция:

“Кошмар в Добрич: Гърмят по автобус, пълен с хора!

  • Счупено е едно от страничните стъкла на автобуса, пътниците са се разминали само с уплаха

За стрелба по автобус от градския транспорт съобщи в социалните мрежи временният управител на общинското дружеството “Градски транспорт Добрич” ЕООД Катя Петкова.

Тя е приложила и снимков материал. Счупено е едно от страничните стъкла на автобуса, става ясно от публикацията.

Петкова уточни, че е стреляно с въздушна пушка, а в автобуса е имало пътници. Няма пострадали, тече разследване по случая.

В социалните мрежи тя написа, че е “чудесно общественият транспорт да се обслужва от любезни и коректни шофьори, да се движи като по часовник и ние работим това да се случи”. Тя допълва, че за целта и нужда от добро отношение на всички участници в движението и от жителите на града. “, написа БЛИЦ.

Ще поживеем, ще видим – казват руснаците.

По телевизиите мастите журналисти, експерти и висши чиновници и политици имат обйчай да казват: Ние ще наблюдаваме случая!

Като че ли се превърнахме в държава от наблюдатели!   НДТ

Снимката е илюстративна.