Natalya Krasavina (@natalee.007)

Биографията на младата дама Ната Ли /Natalya Krasavina (@natalee.007)/ Наталия Красавина е скрита от очите на интернет потребителите. Това не й пречи да бъде един от най-сексапилните модели на еротичния план, които са признати не само в Русия, но и в чужбина. Целият й живот е представен на снимките и това, което момичето не показва зад това.

Коя е тя?

Трудно е да намерите информация за Ната Лий в интернет. На нейните страници в социалните мрежи няма информация за датата и мястото на раждане, така че на колко години е тя – не се знае. Разглеждайки снимките, можете само да гадаете за възрастта, че тя не е на повече от 25 години. VKontakte посочи, че моделът живее в Москва, където вероятно се занимава с професионалните си дейности.

Въпреки това се знае кое е името на нашата героиня. Истинското й име е Наталия Красавина. Момичето е заснето от популярния фотограф Александър Маврин, който създаде свое собствено студио MAVRIN модели, специализирано в еротични образи. Това студио снима кандидати за корицата на списание Maxim. Освен това двамата с Наталия често споделят снимки заедно. Красавицата прекарва много време в чужбина, където активно се занимава със снимките в различни фотопроекти.

Ната Лий: Филми за възрастни

Кариерата си на модел започва на снимачната площадка за видеоклипове за възрастни. Заснемането в еротика е направено преди пластичните й операции. След като коригира фигурата и външния си вид, тя направи професионални снимки. Актрисата играеше изключително еротични роли, без порнографски пристрастия.

Видео, изпълнено от Наталия, може да се гледа онлайн на възраст 18+, но намирането на такива записи в Интернет е много трудно. В момента Красавина не се снима във филми за възрастни, но не крие миналото си. Много модели от еротичния жанр започнаха кариерата си с подобни видеоклипове.

Публикации в социалните мрежи

Социалните мрежи са пълни с красиви снимки на Красавина. На лични й страници в instagram или Vkontakte редовно се появяват изображения в стил ню. Моделката с голямо удоволствие демонстрира тялото си, което е перфектно. Освен това тя качва снимки от пътувания в социалните мрежи, често снимки с младия си мъж и фотограф в един човек, Александър Марвин.

В интернет са създадени няколко страници в различни сайтове, посветени на великолепната двойка, където феновете събират и качват най-харесваните снимки. През 2019 г. се появиха снимки от фотосесията за списание Maxim. Ната Лий стана корицата на френското издание.

Една от страниците в Instagram получи обединени снимки на нецензурирания модел. Такива неприятности се случват доста често. След няколко публикации страницата беше блокирана. Освен това на официалната страница на Наталия ВК има линк към сайта, където срещу определена такса можете да получите достъп до повече откровени снимки. Така момичето прави добри пари, тъй като броят на феновете надвишава няколко десетки хиляди хора. Момичето не е срамежливо да покаже себе си и своите добродетели.

Биографията и поверителността на Ната Лий са скрита информация. Тя не пуска никого в личния си живот. Момичето се отдава на любимата си работа и социалните мрежи са пълни само с информацията на работната й страна. Наталия внимателно следи външния си вид: спортува, спортува правилно и дори прибягва до пластична хирургия. Броят на нейните фенове е огромен и всички са щастливи да гледат модела.

https://starpri.ru/

Natalya Krasavina “Nude” (Natalee.007)@natalee.007

Natalya Krasavina “Nude” (Natalee.007)@natalee.007