Сензационно! Андрей Кумбанов от “Къщата на инфлуенсърите” се снима как участва в шведска тройка с мъж и жена! Изтекоха кадри как любимецът от онлайн “Биг брадър” яхва предната камера на телефона си и безпардонно се снима гол пред двойка в интимен екшън. Кумбанов, по-известен като Кумбата, е в еуфория от заобикаляща го вакханалия в хотелска стая. Кварталният разбойник се носи на ритъма на попфолка, гърмящ от колоните.

 

След тази шокираща изцепка на Андрей, започва да става ясно, че “Къщата на инфлуенсърите” се превръща в къща на разврата. Преди няколко седмици излязоха кадри от шоуто, в което се вижда как тикток звездата Ивка Бейбе се разголва без горнище, и то точно пред Андрей.

Още по-преди беше настъпил фурор за това, че в къщата се състои сватба между двама мъже – Котарачето Людмил и певецът Гош.

 

Въпреки веселието и липсата на задръжки в къщата там настъпват големи скандали. Този, който псечели формата, ще грабне 25 хиляди лева. Именно за това след всеки епизод интригите стават все по-мръсни, а караниците – с все по-високи децибели. Преди седмица се хванаха за гушите блондинката Ронси и Александра, която е бивша ергенка от известното риалити по Би Ти Ви.

“Тва е неадекватно бе, хора”, обръща се Ивка към своите съквартиранти и добавя, “всеки подлага краче на другия в ши*ания шоубизнес е така”.

Секссимволката заявява, че иска да даде добър пример на зрителите с чест и чиста игра и не е доволна как се развиват нещата. https://www.bgdnes.bg/