Сиана Славчева с три награди от четвъртото издание на Международен конкурс “Karnolsky Summer Camp”

0
299

Три награди за Сиана Славчева от четвъртото издание на Международен конкурс “Karnolsky Summer Camp”, който се проведе от 16 до 21 август в курорта Слънчев бряг. В конкурса участваха талантливи деца и младежи от над 12 държави, които се състезаваха в четири категории: вокал, танц, оркестри и фолклор.

Сиана Славчева с вокален педагог Жана Стефанова от студио за певци “Shining voices” – Добрич, беше със специална покана за безплатно участие в конкурсната част на летния лагер в Слънчев бряг от Националния конкурс “Път към славата” гр. София.

Тя взе участие в конкурса в категория “Вокал” и се представи с три песни, като завоюва две Втори награди в номинация “Поп песен” и “Песен от мюзикъл”, както и Трета награда в номинация “Рок песен”.

Международното жури се състоеше от български и чуждестранни професионалисти в областта на изкуствата: доц. Етиен Леви – вокален педагог и поп изпълнител, ментор на участниците във формата “Като две капки вода”; Кристина Матеева – изпълнителен продуцент в БНТ; Цветанка Гергинова – учител и хореограф; Жени Лалчева – вокален педагог.

Гала концерта и церемонията по награждаването се проведе на красивата сцена на Античния театър в стария град на Несебър. Събитието откри г-жа Янка Такева – председател на Синдиката на българските учители.

В допълнение към конкурса в останалите дни се провеждаха танцови и вокални уъркшопи, арт работилници и индивидуални майсторски класове, където Сиана също взе участие.