26 -годишната Алиса Лавон Пачеко /Alyssa Lavonne / говори за закупуване на къщи на обща стойност 1,2 милиона паунда (1,5 милиона долара).Сервитьорката от коктейла във Вегас печели около 12 000 паунда на месец чрез профила си в Instagram

Сервитьорка от коктейл в Лас Вегас демонстрира, че не е просто красиво лице, като купува къщи на обща стойност 1,2 милиона паунда (1,5 милиона долара).

26 -годишната Алиса Лавон Пачеко закупи първия си имот на 23 -годишна възраст, което й даде усещане за дългосрочна сигурност.

Освен сервитьорски бляскави места във Вегас, красавицата печели около 12 000 британски лири на месец от партньорства и роли посланик на марката, осигурени чрез нейния акаунт в Instagram .

Тя има над 504 000 последователи, където проповядва за позитивността на тялото и споделя редовно секси съдържание.

Съветвайки своите последователи, Алиса казва: „Живей най -добре! Ако искате по -големи гърди, вземете импланти, ако искате по -пълни устни, вземете филъри, ако искате по -малко бръчки, вземете ботокс.

„Не позволявайте на никого да ви кара да се чувствате зле, когато искате да се подобрите. Всички имаме един живот, затова го направете!

„Любимото ми нещо като барон на собственост е чувството за дългосрочна сигурност. Но също така те кара да се чувстваш като гадняр. “

Алиса започна да сервира в родния си град Денвър, Колорадо, на 21 години. Първоначално моделирането беше просто забавна странична линия.

Тя добави: „Резервирах една фотосесия. Обичах снимките си, затова създадох п рофил вInstagram и започнах да стрелям – бързо спечелих фенове.

„Публикуването в Instagram определено ме кара да се чувствам по -секси в реалния живот, защото имам такива верни последователи, които толкова бързо коментират с такива невероятни думи.

„Това със сигурност е средство за повишаване на доверието. Едно нещо, което научих, е, че световете ни виждат по различен начин, отколкото ние виждаме себе си и в края на деня ние сме нашите най -лоши критици.

„Така че да чуеш, че перфектните непознати мислят, че си безупречен, е невероятно чувство, защото дори аз имам собствена несигурност.“

Въпреки настоящата си армия от фенове, Алиса не винаги беше толкова уверена във външния си вид.

Тя продължи: „През целия си живот бях несигурна да бъда с плоски гърди – така че, когато бях на 21, спестих достатъчно пари, за да си направя гърдите.

„И трябва да кажа, че това беше най -доброто решение, което някога съм взимала, и го препоръчвам на всеки. Имах 32A преди, сега съм 32DD. “

Тя обясни: „Животът във Вегас е невероятен, но не е толкова див, колкото си мислят хората. Начинът, по който ние, местните, живеем тук, не е начинът, по който туристите изпитват, когато идват на почивка.

„Как бихме могли? Щяхме да умрем. “

https://www.dailystar.co.uk

Рожден ден 15, септември , 1989 г.
Място на раждане Съединени щати
Възраст 32 ГОДИНИ
Знак за раждане зодия Дева

 

Тя започва в Twitter и Instagram през март 2011 г. Въпреки че създава канала си в YouTube през юни 2009 г. под името TheAlexRainwater, тя започва да публикува съдържание едва години по -късно.

Тя достигна първите си 100 000 абонати през септември 2016 г. Нейният клип „The Girlfriend Tag“ събира 1 милион гледания за шест месеца.

Тя е от Южна Калифорния . Започва да се среща със Сам през март 2015 г. и те тайно се оженват през лятото на 2017 г. и споделят събитието в „НИЕ СЕ СЕКРЕТНО ОЖЕНИХМЕ !!!!“ 

По-късно с Шанън Бевъридж от NowThisIsLiving създават видеоклипове заедно с приятелите си.