• Анна Семенович е жена без комплекси. Тя не се колебае да каже какво мисли и да се покаже не само от идеални ъгли.

Певицата, артистката, блогърката и ТВ-водеща публикува в личния си блог няколко видеоклипа, в които се подготвя за фотосесия. Стилистът излезе с идеята да украси един от образите на певицата с корсет, но…

Робите, както Анна Семенович шеговито нарича помощниците си, издърпаха корсет върху нея през дъното, тъй като великолепните гърди на звездата просто не се вписваха в елемента на гардероба. Във видеото певицата се смее и помага на момичетата да я навират в черно дантелено бельо върху дънки и тениска.

“Отдолу изобщо няма да се побера в корсет! Аз съм нестандартна жена, гърдите ми са по-големи от бедрата ми”, цитира Пети канал Анна Семенович .

В следващото видео звездата реши в същото време да се пошегува с “робите”, които редовно храни и им плаща щедро. Асистентите, очевидно, не са против подобни шеги на певицата, тъй като те охотно играят заедно, дърпайки ботуши на краката на своята „господарка“.

Припомнете си, че преди няколко седмици в мрежата избухна скандал заради шега на Анна Семенович, която нарече своите гримьори роби. Потребителите не разбраха хумора и отбелязаха, че звездата е длъжна да уважава работата на другите хора.

30 август 2023 г.
dni.ru
Anna Semenovich
Anna Semenovich