• Ако пенисът откаже да изпълнява функциите си, това се отразява на представителите на силния пол

Много са факторите, които влияят на здравето и самочувствието ни. Безспорно обаче за мъжете един от най-силните е тяхната потентност. Ако по някаква причина пенисът откаже да изпълнява функциите си, това моментално се отразява на представителите на силния пол.

Пълноценният интимен контакт е резултат на фино устроен механизъм, регулиран от нервната, ендокринната и сърдечно-съдовата системи. „Пробивът“ в която й да е от тях може да влоши мъжката потентност.

Според сексолога Евгений Кулгавчук обаче нездравословната диета понижава нивото на хормона тестостерон. Той изброи 3 продукта, които “убиват” потентността.

Ако пиете твърде много кафе (повече от три чаши на ден), надбъбречната кора, която участва в производството на тестостерон, страда. Опитайте се да не се прекалявате с тази ободряваща напитка, предупреди медикът.

Алкохолът има още по-лош ефект върху синтеза на тестостерон. Например бирата съдържа фитоестрогени, които са аналози на женските хормони. Не случайно много любители на бирата имат затлъстяване от женски тип – гърдите им растат, бедрата се разширяват.

Газираните напитки с високо съдържание на захар могат да намалят мъжката потентност. Заради тях се появява наднорменото тегло, а мазнините влияят негативно на нивото на мъжките хормони.

Експертът препоръчва на мъжете да отслабнат и да подобрят диетата си. Така че обилната вечеря, състояща се от мазни храни, не допринася за активен сексуален живот. Важно е да консумирате протеини, а също и да обичате зелените храни – магданоз, целина, копър. Ядки и морски дарове ще бъдат също полезни.

Нормалното ниво на тестостерон в организма е свързано, освен със секса, и с подобряване на концентрацията, паметта, сърдечната функция. Намалява умората, помага за предотвратяване на анемия, диабет тип 2 и сърдечно-съдови заболявания./ zdrave.to

ДОМАШНА ВИАГРА

Това е рецептата:

Чай за потентност:

Направете смес от чубрица, босилек и коприва, в равно количество от тези билки, които ще разбъркате в един буркан. Една пълна супена лъжица от тази смес се поставя в 300 мл вряла вода, добавя се малко черен пипер и малко канела и се оставя да престои 15 минути. Чаят консумирате три пъти на ден по 100 мл преди хранене.

Смес за потентност:

В буркан домашен мед рендосайте пресен корен от джинджифил , добавете една равна чаена лъжичка сух розмарин и три пълни супени лъжици смлени орехи. Оставя се да престои на стайна температура няколко дни и консумирайте по една супена лъжица сутрин и вечер.

https://www.zajenata.bg

  1. Защо унгарците са най-похотливата нация
  2. Храните, които усилват сексуалния апетит
  3. Черното цвете – за сексуален апетит и срещу стрес
  4. Афродизиаци от природата за повече страст под завивките
  5. Храни и напитки, неподходящи за консумация преди секс
  6. Храни за високо либидо
  7. Дервишка гъба и кръв от костенурка повишават мъжката полова мощ
  8. Сексуалната мощ на българския мъж е вече мит
  9. ЛОФАНТ Е НОВАТА ВИАГРА