Румънската актриса и модел Мадалина Генеа потвърди, че с Григор Димитров са заедно, след като сподели снимка в социалната мрежа “Инстаграм”.

Красавицата от северната ни съседка се появи в ложата на българина в мача му срещу Новак Джокович на Мастърса в Рим, а малко по-късно се похвали на последователите си с кадър, на който се вижда, че е изписала името на Григор на чиния с вкусно ястие.

Снимката е от вечерята им в Рим. Григор първи я качи в “Инстаграм”, показвайки се с Мадалина, след което тя също я сподели.

По време на срещата между Гришо и Ноле камерите на няколко пъти показаха щаба на българина, като на очи се наби дамата, която е изцяло в бяло. Мадалина бе заела място зад мениджъра на Димитров – Георги Стоименов. Преди дни Генеа се появи в ложата на Гришо и на турнира в Мадрид, привличайки вниманието на фенове и журналисти и засилвайки слуховете, че двамата са двойка.

34-годишната румънка е имала връзки с няколко футболисти, сред които Николо Дзаниоло и Марко Бориело. Тя беше свързвана и с Кристиано Роналдо, а преди време омая и Леонардо ди Каприо. От години Мадалина живее в столицата на модата Милано.

Припомняме, че последната дама в сърцето на 31-годишния Григор Димитров беше руската богаташка щерка Лолита Османова.  https://blitz.bg/

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА MADALINA DIANA GHENEA