20-годишен мъж и трима пътници пострадаха при катастрофа по бул. „Добруджа“ в град Добрич, съобщават от полицията. Установено е, че лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 20-годишен мъж, поради движение с несъобразена скорост се блъска в метален стълб и се преобръща на пътното платно. Вследствие на инцидента водачът и тримата пътници са пострадали с натъртвания и комоцио, освободени за домашно лечение, без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред.

На 22 май, около 19:00 часа, е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Цар Петър“ в град Добрич. Лек автомобил „Хонда“, управляван от 59-годишен мъж, при разминаване блъска със странично огледало лек автомобил „Инфинити“, управляван от 31-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол на 59-годишният водач, цифровата индикация отчита наличието на 2,47 промила. Задържан е за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В ОДЧ при ОДМВР Добрич е заявено за паднал моторист на разклона за село Малка Смолница. Водачът на мотоциклета, поради отвличане на вниманието, е загубил контрол над превозното средство и пада на земята. Вседствие на ПТП-то е с фрактура на дясна подбедрица, без опасност за живота. Произшествието е обслужено по административен ред.

Чрез телефон 112 е съобщено за ПТП по околовръстен път в град Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил, при движение с несъобразена скорост с пътните условия, губи контрол над автомобила, преминава през разделителен остров и се блъска в крайпътни дървета. От удара са пострадали водачът, който е с контузна рана на главата и комоцио, пътничката, возеща се на задна седалка, е с порезни рани и комоцио, друга пътничка, возеща се на предна седалка, е без наранявания. НДТ