СВЕТСКА КЛЮКА: 25-29 ЯНУАРИ /ВИДЕОПОЗДРАВ/

0
445

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Зорница Михайлова – общински съветник от групата на ГЕРБ в Добрич. Здраве, успехи, сбъднати мечти и активна работа в полза на добричлии желаем на дамата ние от НДТ!

РОЖДЕНИК днес е  Павел Костадинов – общински съветник от групата на „БСП за България/ЗНС“ в община Добричка. За здраве и много успехи в отговорната работа са пожеланията към него!

ИМЕН ДЕН празнуват днес хората с имена Гриша и Григор. Нека са здрави и всичките им добри начинания се увенчават с успех!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре д-р Илиян Братованов. А ние още от днес му желаем самият той да е здрав, да продължи да дарява здраве и да се радва на много благодарни пациенти!

ИМЕН ДЕН празнуват утре хората с имена: Аркадий, Живко, Живка, Зоя. Здраве, щастие и сбъднати мечти желаем на всички ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 27 януари една удивителна млада дама – д-р Ирина Митева, на която от сърце желаем да е здрава, да е обичана, да постигне всички върхове в хирургията, за които се труди неуморно. И да си е все такова слънчево, умно и отговорно дете. А на цялото прекрасно семейство на рожденичката желаем да продължи да им бъде голяма радост и гордост!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 28 януари казваме на г-н Жеко Киряков. Нека е здрав и нека още дълги години се радва на обичта и грижата на прекрасното си семейство!

В АВАНС честитим предстоящия на 28 януари рожден ден на Тихомир Колев – общински съветник от групата на ГЕРБ в община Добричка, с пожелания за здраве и успех във всичко добро, с което се заеме!

ИМЕН ДЕН празнуват на 28 януари хората, наречени Ефрем. Здраве и много поводи за усмивка им наричаме от днес ние от НДТ!

РОЖДЕНИК на 29 януари е председателят на Общинския съвет на Добрич и общински лидер на ГЕРБ Красимир Николов. А ние от НДТ му желаем в аванс да е здрав, да се справя с лекота със сложните задачи, пред които е изправен общинският съвет, да се радва на обич, уважение и да работи с отговорност и ентусиазъм за хората на Добрич!

В АВАНС честитим предстоящия на 29 януари рожден ден на Тошко Тачев от село Красен. За здраве и успехи в добрите му начинания са пожеланията ни към рожденика!

В АВАНС честитим рождения ден на педагога Тодор Георгиев, който празнува на 29 януари, с пожелания за здраве и много поводи за радост!