СВЕТСКА КЛЮКА

0
1150

 

 

РОЖДЕНИК ДНЕС е добруджанският поет, ротарианец и председател на Сдружението на писателите в Добрич Сашо Серафимов. Много здраве, много щастие и много творческо вдъхновение желаем на Сашо ние от НДТ! И нека продължи да създава красиви стихове, които да останат във времето!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес с обич и уважение на дългогодишния педагог в детска градина „Бодра смяна“ Стефка Димитрова – една жена, раздавала и раздаваща обич, знания и топлота на хиляди добричлийчета и открила музикалния талант на стотици от тях. Бъди здрава, усмихната, все така грижовна, все така енергична и много-много щастлива, Стефче – казваме днес ние – твоите приятели от НДТ!

ЕДНА МЛАДА НАЦИОНАЛНА ФУТБОЛНА надежда – Алексей Антонов става днес на цели 14 години. Талантливото добричко момче е вратар и тренира в отбора на „Левски“ – избран сред хиляди младежи, посветени на обичания спорт. Нека е здрав, нека сбъдне футболните си мечти, нека е щастлив и нека световните стадиони го посрещат с радост – желаем днес на Алекс! А целувките и изпратената към столицата обич са най-вече от мама Силвия и татко Антон!

ИМЕН ДЕН празнуват днес хората, наречени Алеко, Александър, Александра и Александрина. Нека са здрави  нека успяват във всичките си добри начинания!

РОЖДЕНИК УТРЕ е бившият областен управител Желязко Желязков. Нека е здрав, нека има много поводи за лично щастие и професионално удовлетворение – желаем ние от НДТ! И нека всичко добро, което си науми, се увенчае с успех!

ИМЕН ДЕН утре празнуват всички, наречени Генади, Генадий, Гена и Гено. Нека са здрави и нека добрите им начинания се радват на небесна закрила!

НА СИМЕОНОВДЕН в неделя именниците са много. Това са всички с имена: Мона, Мони, Монка, Моника, Сима, Симана, Симеон, Симеонка, Симо, Симона. Нека всички те са здрави и нека в живота им има светлина и хармония!

МНОГО ИЗНЕНАДИ И ПОДАРЪЦИ очакват в неделя всички добричлии и гости на града, които обичат да играят бинго. Поводът е 7-ият рожден ден на атрактивната бингозала в града /в сградата на бившето кино Родина/. Началният час на празника е 19.00, а стопаните обещават голяма празнична торта, парични и предметни изненади, стилна почерпка и – разбира се – атрактивни игри на късмета. Добре дошли са всички, които вярват, че са орисани да печелят, докато се забавляват. А ние от НДТ честитим празника в аванс и желаем много доволни клиенти през идните години!