РОЖДЕН ДЕН днес празнува Желязко Генов. За здраве и успехи във всичките му добри начинания са пожеланията на НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на бизнесмена и член на Ротари клуб Лъчезар Тодоров. Нека е здрав, нека се радва на обич, уважение и на безброй осъществени успешни бизнес проекти!

ИМЕН ДЕН днес празнуват всички с името Аврам. За здраве и небесна подкрепа на добрите им дела са пожеланията на НДТ!

ЕДИН МЛАД господин празнува рожден ден днес – Калоян Георгиев, синът на „гласа на Областна управа“ Виржиния Георгиева. На умното и работливо момче желаем здраве, любов, успехи  и въобще по много от всичко добро, което си науми. А на мама Вержи и татко Краси – както и досега – да имат безброй поводи за гордост със своето пораснало момче, което учи и работи в морската столица!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на една красива млада дама – Мила Ханджиева, която празнува на 12 октомври. Да е здрава, да е обичана, да има безброй щастливи мигове с двете слънчица у дома – Тошко и Руми, да осъществява с лекота всичките си добри начинания и да бъде много щастлива – желаем ние от НДТ!

ПОЗДРАВИ към столицата в аванс изпращаме на Ивелина Оприкова, която празнува рожден ден на 12 октомври. А пожеланията на екипа на НДТ са за здраве, за много поводи за радост и усмивка, за много позитивни новини, които намират място в нейния сайт „Властта“, и за успехи във всичките й добри начинания!

РОЖДЕНИК на 12 октомври е арх. Пламен Ганчев. Нека е здрав, нека се радва на уважение и на много успехи във всичко добро, с което се заеме!

ЕДНА СТРАХОТНА ЖЕНА, която ние от НДТ много обичаме, празнува рожден ден на 12 октомври – Владка Вълчанова. В аванс всички ние от сърце й желаем да е здрава, да е все така заредена с непресекваща енергия, да е все така грижовна и все така млада по дух!

В АВАНС честитим рождения ден на Павлин Тодоров – общински съветник от групата на ГЕРБ в Добрич, който празнува на 12 октомври. Здраве, много успехи в бизнеса, много поводи за усмивка и много енергия в работата за по-добрия утрешен ден на Добрич желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на Кирил Кирев –  общински съветник от МК ВМРО (ГЕРБ, СДС) в Балчик, който празнува на 12 октомври. Нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за хората от Белия град!

Дождь идет на улице М. З. (Неизвестный исполнитель)

Adriano Celentano – Io non so parlar d’amore (1999) [FULL ALBUM] 320 kbps

Am I The One – Beth Hart Live

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Alexiss Clark

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА