ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес  на известния добрички анестезиолог д-р Тошко Тодоров, с пожелания за здраве и много успехи във всичките му добри начинания!

РОЖДЕНИК днес е управителят на ФСБ и член на Ротари клуб Георги Панов. За здраве, успехи и много поводи за радост и удовлетворение от добре свършена работа са пожеланията на екипа на НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес директорът на Инспекцията по труда в Добрич Ангел Петков. Нека е здрав и нека се радва на успехи, уважение и много поводи за радост!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме днес на  Ангел Петров – член на общинското ръководство на ръководство на ГЕРБ-Добрич, с пожелания за здраве и успехи във всичко добро, с което се заеме!

ИМЕН ДЕН празнуват днес всички с имената: Иван, Иванka, Иванинa, Ванина, Bаня, Ваньо, Йоан, Йоанa, Калоян, Йовкo, Йовка, Ивайло, Ивайла, Иво, Ивона, Жан, Жанa, Яна. Нека са здрави и нека всичките им добри начинания получават небесна подкрепа!

А много специални поздрави отправяме днес към цели две именнички от семейство Дукови – Йовка Христова и Йоанна Дукова. С обич им желаем да са здрави и да успяват във всичко с усмивка!

РОЖДЕНИЧКА на 10 януари е Мария Петрова – кмет на село Честименско. Здраве и много ентусиазъм в работата за хората от повереното й населено място желаем на дамата ние от НДТ!

В АВАНС честитим рождения ден на Ружди Османов – кметски наместник на село Ангеларий. Нека е здрав и нека се радва на успехи в работата и на уважението на съселяните си!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на ексговорителя на РДВР Данчо Минчев, който празнува на 11 януари, с пожелания за здраве и много осъществени добри начинания!

Lara Fabian Best Of Full Album 2018 – Les Meilleurs Chansons de Lara Fabian