ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на директорката на детска градина №10 „Слънчице“ – Пенка Миланова. Нека е здрава, нека малчуганите в повереното й детско заведение я зареждат с усмивка. И нека с присъщия й размах продължи да твори чудеса за прекрасната детска градина!

ИМЕН ДЕН празнуват днес всички с имената: Красен, Красимир и Красимира. Ние от НДТ желаем на всички тях здраве, светлина и хармонияа в живота!

How I love you – Engelbert Humperdinck (With lyrics)

РОЖДЕНИК утре е известният добрички хирург д-р Мирослав Попов. Здраве, лични и професионални постижения, безброй благодарни пациенти и сбъдване на всичко добро, което си пожелае, наричаме в аванс на д-р Попов ние от НДТ!

ЧЕСТИТА ПРАЗНИК казваме в аванс на Мариела и Здравко Иванови, които утре празнуват годишнина от щастливия миг, в който се врекоха във вечна любов под звуците на Менделсон. Да са здрави и да се обичат още дълги години, да живеят в светлина и хармония, да се радват деца и внуци, да правят добро и да им се връща добро – желаем на семейство Иванови ние от НДТ!

РОЖДЕНИК утре е председателят на дружество „Военноинвалид“ Димитър Илиев. Здраве, успешно справяне с нелеката задача, на която се е посветил, успехи в добрите му начинания, много приятели и много поводи за усмивка желаем от сърце на г-н Илиев!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме в аванс и на неонатоложката от Добрич д-р Снежана Александрова – с пожелания за здраве, успехи във всичките й добри начинания, много приятели и много поводи за искрена усмивка!

ИМЕН ДЕН УТРЕ –  на Тодоровден, празнуват много хора: Божидар, Божидара, Дора, Дорина, Доротея, Теодор, Теодора, Теодорина, Тодор, Тодора, Тодорка. Здраве, успехи и небесна подкрепа на добрите им начинания желаем на всички ние от НДТ. А специални поздрави отправяме към съпруга на нашата колежка Галя – Тодор – да е здрав, да се радва на прекрасното си семейство и прекрасните си внуци и да успява с усмивка във всичко, което си науми!

Deep Purple – Soldier Of Fortune

РОЖДЕН ДЕН празнува в неделя – общинският съветник и бивш председател на ОбС в Община Добричка Пламен Станчев. Здраве, успехи в добрите му начинания, обич и уважение желаем на г-н Станчев ние – неговите приятели от По-добрия вестник. А най-хубавия подарък рожденикът, който е много-много талантлив художник,  ще си направи сам – на 9 март, когато открива самостоятелна изложба.

РОЖДЕНИК в неделя е директорът на добричкия клон на „Уникредит Булбанк” Братой Братоев. Здраве, успехи и пълни банкови трезори желаем ние от НДТ!

Емил Димитров Писмо До Мама

НА ДАМСКИЯ ПРАЗНИК 8 март се е родила главната медицинска сестра на Психодиспансера в Добрич Марияна Жулева. Нека е здрава, нека се радва на обич, уважение и сбъднати мечти – желаем на дамата в аванс ние от НДТ!

ОСМОМОРТЕНСКА РОЖДЕНИЧКА е и Мария Христова – дългогодишен директор ЦДГ №8. На дамата, която продължава да обучава млади педагози, ние от НДТ желаем да е здрава и усмихната и да успява във всичко добро, което си науми!

РОЖДЕНИК в неделя е Танер Ниязи – кмет на село Градница. Нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за хората от повереното му населено място!