ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на собственика на ресторант „Герана“ Пламен Добрев – с пожелания за здраве, щастие у дома и успехи във всичките му добри начинания!

ЕДНА СТРАХОТНА млада дама празнува днес рожден ден – Силвия Петрова, на която ние от НДТ с радост честитим празника и й желаем да е здрава, да е обичана, да се радва на успехите на своя син – млада надежда в българския футбол, да й се случват само хубави неща и да се сбъдват всичките й мечти!

РОЖДЕНИЧКА утре е Наташа Василева – дамата, която отговаря за образованието, културата, здравеопазването и социалните услуги в община Добричка. Здраве, щастие, сбъднати мечти и много ентусиазъм в работата, който да й се отплаща с удовлетворение от направеното – желаем на дамата ние от НДТ!

ОТ СЪРЦЕ честитим в аванс рождения ден на колегата ни и любим учител на стотици добрички деца Стилиян Митев. Той празнува на 7 ноември и заслужено ще получи безброй пожелания за здраве и много успехи. А ние от НДТ с обич му наричаме: да е обичан у дома и уважаван от всички, да продължи да има безброй поводи за гордост – и с двете си умни, пораснали дъщери, и със знанията на своите ученици; да продължи да буди у младите искрата на знанието и българщината… И най-вече – да си остане такъв, какъвто е – човек, изтъкан от интелект и доброта, когото с радост наричаш свой приятел!

В АВАНС казваме Честит рожден ден на една от добротворките на дамски клуб „Майчина грижа“, която хората още помнят като човека – създал и развил „Добрички панаир“ – Екатерина Димова. На 7-и тя става е една година по-мъдра, а ние от НДТ и дамите от благотворителната организация й желаем здраве, светлина и хармония в живота и нека всичко хубаво, което си науми, се сбъдне!

В АВАНС казваме Честит рожден ден! на художничката и една от добротворките на «Майчина грижа» Велина Христова. Навръх Архангеловден тя празнува юбилей, който ще ознаменува със самостоятелна изложба. Нека е здрава, нека е щастлива, нека децата й продължават да бъдат нейна радост и гордост, а вдъхновението й е ежедневен спътник, за да продължава да твори красота!

ИМЕН ДЕН на 8 ноември – на големи християнски празник Архангеловден празнуват всички с имената: Ангел, Ангелина, Лина, Михаил, Михайлина, Михаела, Мила, Милена, Рангел, Рафаил, Гавраил, Гаврил, Серафим, Райко, Рая, Радко, Райна, Радослав, Рада, Радостин, Радивой, Емилия, Емил, Райка, Райчин, Рачо, Пламен, Пламена, Огнян, Огняна, Милко, Милка, Михо, Геле, Ханка. Нека са здрави и нека свети архангел Михаил бъде покровител на всичките им добри начиния!

Let me in your life – Helene Fischer – Lass mich in dein Leben

Vintage Café Vol. 11 – Full Album