СВЕТСКА КЛЮКА

0
1397

70-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ празнува днес председателят на Общинския съвет на община Добричка Пламен Станчев. Да е здрав, годините все така да не му личат, а енергията му в работата за благото на хората от най-голямата българска община да е неизчерпаема – му желаем ние от НДТ! Да е обичан, уважаван и да намира време да твори прекрасните си картини!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН казваме днес на директора на “Булбанк” – клон Добрич, Братой Братоев – с пожелания за здраве, пълни трезори и живот, пълен с хубави емоции!

РОЖДЕНИЧКА ДНЕС – навръх най-дамския ден, е Марияна Жулева – главна медицинска сестра на Психодиспансера в Добрич. Да е здрава, усмихната, да успява във всичко добро, което си науми и да й се случват камо хубави неща – желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Мария Христова – дългодишната директорка на ЦДГ „Бодра смяна”, която продължава да обучава по-младите си колежки на тънкостите в детската педагогика. Да е здрава, все така енергична и да успее да сбъдне всичките си мечти – желаем ние от НДТ!

РОЖДЕНИЧКА УТРЕ е Дияна Борисова – директор на дирекция Хуманитарни дейности в община град Добрич. Да е здрава, позитивна, усмихната, в живота й да царят Добро и светлина и да продължи да помага на Добрич да стои толкова добре на културната карта на България – желаем в аванс на г-жа Борисова ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме на една стилна дама – Йорданка Иванова, която празнува рожден ден утре! Да е здрава, да има много поводи за искрена усмивка, семейството й да я радва, а животът да й поднесе безброй хубави подаръци!

ИМЕН ДЕН утре празнуват всички с имена Младен, Младена, Младенка, Гордан, Горян, Горянка. Да са здрави и да успяват в добрите си начинания!

РОЖДЕНИЧКА в неделя е Светла Стоева – ХобиСклуб

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН в аванс казваме на всички с имената Галина, Галя, Галин, Галена, Галеана. Те празнуват в неделя, а ние им желаем от здраве, добри мисли, добри дела, добри приятели и прекрасни дни да не се отърват! А най-специалните честитки отправяме към нашата колежка Галя Тодорова – с пожелание за много щастие на цялото й прекрасно семейство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  8. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  9. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  10. 10.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. 11.  България – Китай 中国保加利

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST