СВЕТСКА КЛЮКА

0
1425

РОЖДЕНИК днес е началникът на Хирургично отделение в МБАЛ –  Добрич, д-р Мирослав Попов. Да е здрав, да се радва на много професионални успехи и лично щастие и най-вече – да продължи да спасява човешки животи, му желаем от сърце ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на известната добричка неонатоложка д-р Снежана Александрова – с пожелания за здраве, много поводи за усмивка и много успехи в добрите й начинания!

ПРАЗНИК има днес в дружество „Военноинвалид“ в Добрич. Поводът –  рожденият ден на председателя му Димитър Илиев. Да е здрав, да продължи да помага на хората в нужда, да е все така отзивчив и все такъв добър човек – му желаем ние – неговите приятели от НДТ!

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА казваме днес на семейство Мариела и Здравко Иванови. Да доживеят заедно – в здраве, любов и радост до диамантена сватба, да продължат да се радват на успехите на порасналите си дъщери Фани и Кристи, а малкото слънчице Боян, което с усмивка им казва бабо и дядо, да продължи да ги зарежда с енергия – са нашите пожелания към семейството!