ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на любмата учителка на стотици добрички деца, поетесата Генка Петрова, с пожелание да е здрава, да се радва на обичта на прекрасното си семейство, на успехите на малките си внуци и на непресекващо вдъхновение!

РОЖДЕНИК днес е Иван Йорданов – общински съветник от ГЕРБ в  Крушари, с пожелания за здраве и активна работа в полза на хората от добруджанската община!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на Пламен Добрев и му желаем да е здрав и да успява във всичките си добри начинания!

ЕДНА ПРЕКРАСНА млада дама празнува утре рожден ден – Силвия Петрова, на която всички от НДТ желаем да е здрава, да има много поводи да се усмихва, да има много поводи да се гордее с успехите на сина си – млада българска футболна надежда и разбира се – да се радва на обич и сбъднати мечти!

РОЖДЕН ДЕН на 6 ноември празнува Наташа Василева – дамата, която отговаря за образованието, културата, здравеопазването и социалните услуги в община Добричка. Здраве, успехи във всичките и отговорни дейности и щастие в личен план желаем ние от НДТ!

ОТ СЪРЦЕ честитим предстоящия рожден ден на една страхотна дама -Екатерина Димова, която празнува на 7 ноември. Да е здрава, да има много поводи за радост, в живота й да царят светлина и хармония й наричаме ние от НДТ, а дамите от клуб „Майчина грижа“, където рожденичката членува, й желаят всичко Добро, сторено от нея, да й се връща стократно!

С УВАЖЕНИЕ и респект честитим предстоящия на 7 ноември рожден ден на нашия колега и приятел, перфекциониста в преподаването на български език, любимия учител на стотици добрички деца Стилиян Митев. Бъди здрав, Стельо! Нека цялото ти прекрасно семейство продължава да ти носи радости и поводи за гордост! И продължавай да палиш искрици в душите на учениците си!

В АВАНС и от сърце честитим рождения ден на художничката Велина Христова, която празнува на 8 ноември. Здраве, творчески успехи, обич и сбъднати мечти желаем на талантливата дама ние от НДТ. И много Добро да съпътства дните й – наричат дамите от клуб „Майчини грижа“, където Велина членува. А най-хубавия подарък рожденичката си поднася сама, тъй като на 11 ноември в художествена галерия Добрич се открива нейна самостоятелна изложба под наслов „Балът на картините“!

ИМЕН ДЕН на 8 ноември – Архангеловден, празнуват всички с имената: Ангел, Ангелина, Лина, Михаил, Михайлина, Михаела, Мила, Милена, Рангел, Рафаил, Гавраил, Гаврил, Серафим, Райко, Рая, Радко, Райна, Радослав, Рада, Радостин, Радивой, Емилия, Емил, Райка, Райчин, Рачо, Пламен, Пламена, Огнян, Огняна, Милко, Милка, Михо, Геле, Ханка. Нека всички те са здрави и нека свети Архангел Михаил закриля добрите им помисли и добрите им дела!

  • Мая Нешкова – Честит рожден ден

  • Тина Арена и Марк Антъни – Искам да прекарам живота си обичайки те (BG subs) – HD