ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на един от най-успешните арендатори на Добруджа – Димитър Катранджиев – с пожелания за здраве, обич, уважение, богат урожай и много успехи във всичко добро, с което се заеме!

ЕДНА ОТ ДОБРОТВОРКИТЕ на дамски клуб „Майчина грижа“ празнува утре рожден ден. Затова в аванс с обич казваме честит празник на г-жа Вилияна Иванова – с пожелания за здраве, за обич в семейството, за много поводи за усмивка с прекрасните й внуци и разбира се – за светлина, добро и хармония в живота!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме и на Милена Желязкова, която празнува утре. Нека е здрава, нека има много поводи за искрена усмивка и нека всичките й добри начинания се увенчават с успех!

ИМЕН ДЕН празнуват утре: Радко, Рачо, Трифон, Трифонка, Лозан, Лозана, Гроздан, Гроздана, Веселин, Веско, Весо, Веселина, Веса, Радка. Нека са здрави и нека дните им са изпълнени със светлина и прекрасни преживявания!

РОЖДЕНИЧКА в неделя е Надежда Василева – изпълнителен директор на МИГ Добричка и общински лидер на БСП в най-голямата българска община. За здраве, ползотворна работа за хората от общината и много лично щастие са пожеланията към дамата!